Skip to content Skip to footer

Bitburner on Aitoa JavaScript-koodausta Opettava Peli Hakkeroinnista

Pelaajan ei tarvitse osata JavaScriptiä pelatakseen. Haluatko viettää aikaasi pelaten, mutta samalla oppien uutta? Bitburner on peli, jossa pääset kurkkaamaan netin, hakkeroinnin, varastamisen ja koodauksen maailmaan.

Peli haastaa sinua oppimaan systeemien toiminnasta ja automatisoimaan niitä. Bitburner antaa pelaajien käyttää JavaScript-koodia pelin sisällä. Ohjelmoinnin perusteiden tunteminen auttaa alkuun pääsemisessä, mutta sinun ei tarvitse tietää yhtään mitään voidaksesi pelata.

Pelin edetessä kohtaat ohjelmointipähkinöitä ja -kysymyksiä, joiden avulla opit uusia taitoja, ansaitset palkintoja ja kasvatat voimaasi.

Samalla pääset tutkimaan tulevaisuuden dystopiaa, jossa tapaat uusia ihmisiä ja löydät verkostoja, joihin tunkeudut tai joiden kanssa alat tehdä yhteistyötä. Lisäksi voit hankkia kyberpunk-tyylisiä lisäosia, muunnella kehoasi tai päivittää omaa verkkoasi sekä kasvattaa hahmosi taitoja. Mukana on hauskoja minipelejä, kuten osakkeiden vaihtamiseen keskittyvä peli.

Päästessäsi syvemmälle peliin voit käyttää GitHubin arkistoa apunasi. Pelattuasi pelin kerran lävitse voit saada uusia bonuksia pelatessasi uudelleen. Peliyhteisö on avulias, jos jäät jumiin.

Bitburner-peli löytyy sovelluksista Steam ja github.io.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment