Skip to content Skip to footer

Contagion elokuva streaming

Contagion-elokuva on 9-vuotias, mutta se on yhtäkkiä saavuttanut suuren suosion uudelleen sen jälkeen, kun meneillään oleva koronaviruksen puhkeaminen on julistettu pandemiaksi – maailmanlaajuiseksi epidemiseksi. Joulukuussa 2019 se oli Warner Brosin 270. katsotuin elokuva. tammikuussa 2020 se on toiseksi katsotuin elokuva ja kymmenenneksi vuokrattuin elokuva kaikista.
Se voi johtua siitä, että sinulla on ollut myös halu nähdä, mistä “summasta on kyse”, koska nykyiseen puhkeamiseen on paljon yhtäläisyyksiä. Siksi opastamme sinua katsomaan suosittua elokuvaa.

Missä on Contagion?

Ensin käydään läpi lyhyesti elokuvaa koskevia tietoja ja etenkin sen aiheita. Elokuva on 9-vuotias ja siinä on tunnettuja pääosissa toimijoita muun muassa. Gwyneth Paltrow ja Matt Damon. Tässä on kylmiä tosiasioita:

  • Julkaisuvuosi: 2011
  • Pituus: 106 minuuttia
  • Ohjaaja: Steven Soderbergh
  • Näyttelijät: Gwyneth Paltrow, Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law, Laurence Fishburne
  • IMDb-luokitus: 6.6

Elokuvan toiminta on tehty erittäin realistisella kuvalla, ohjaajan ohjaamana. Vaikka on muistettava, että se on fiktio, se on myös tarina siitä, mitä todella voi tapahtua maailmassa. Se on realistinen siinä mielessä, ettei kyse ole myöskään tartunnan saaneista ihmisistä, jotka muuttuvat zombeiksi, kuten monissa muissa elokuvissa on.

Se alkaa naisen tullessa kotiin työmatkaltaan Hongkongista, josta hän tulee pian hyvin sairas ja samoin kuin hänen poikansa. Ei vie kauan ennen kuin he kuolevat saamastaan ​​virustartunnasta, ja sama asia tapahtuu monissa muissa maailman paikoissa. Nyt tutkijoiden on kilpailtava aikaa vastaan, jotta tutkijat löytäisivät parannuskeinot ja lopettaisivat tämän puhkeamisen ennen kuin on liian myöhäistä.

Täällä voit suoratoistaa Contagion verkossa

On useita paikkoja, joissa on mahdollista katsella ja suoratoistaa tartuntaa verkossa. Nykyään näyttää siltä, ​​että tartuntaa ei voi suoratoistaa yhden streaming-palvelutilauksen kautta. Toisaalta on mahdollista vuokrata elokuva verkossa ja suoratoistaa sitä useissa paikoissa. Voit nähdä missä alla:

  • Viaplay: vuokrata ja katsella Contagion 3,99 euro tai ostaa 9,99 euro
  • SF Anytime: vuokrata ja katsella tartuntaa hintaan 4 euro tai ostaa 14 euro
  • iTunes: Vuokraa ja katsele Consigionia 39 eurolla tai osta 99 eurolla

Hinta on sama elokuvan vuokraamisesta kaikkialla, mutta jos haluat ostaa sen, hinnassa on ero. Pidämme tämän artikkelin ajan tasalla, jos elokuva tulee saataville säännöllisen suoratoistotilauksen kautta.

Voinko lähettää Contagion Netflixissä?

Valitettavasti ei. Et voi niin kuin nyt näyttää. Toisaalta, voit suoratoistaa sitä yllä olevissa suoratoistopalveluissa ja jatkamme artikkelin päivitystä niin, että sen pitäisi olla saatavilla Netflixissä. Löydät aina vastauksen täältä.

Netflixissä on tällä hetkellä joukko muita viruksiin liittyviä elokuvia ja sarjoja, jotka ovat suuntauksia, joista saatat olla kiinnostunut, jos olet kiinnostunut seuraamaan tartuntaa.

Katso Contagion-elokuvan traileri

Elokuvan suosio ei aina pidä varjostamaan, onhankin hyvin yksilöllistä, pidätkö elokuvasta vai ei. Siksi voit vain katsoa elokuvan Traileri-levylle, koska se näytti vuonna 2011, kun se julkaistiin.

Onko se vielä jotain sinulle? Siirry sitten yhdelle yllä mainituille sivuille vuokrataksesi ja suoratoistaa elokuva nyt tai myöhemmin tänään. Nauti siitä!

Hei. Mnun nimeni on Lasse ja olen Streamingnews.dk –sivuston perustaja ja ultimaattinen striimausguru. Mikäli haluaisit tietää jotakin striimauksesta, voin taatusti auttaa sinua. Jos et löydä vastausta kysymykseesi tältä sivulta, lähetä minulle sähköpostia 🙂

Show CommentsClose Comments

Leave a comment