Skip to content Skip to footer

Diablo IV Hyökyy Päällemme Verisin Aalloin Vuonna 2023

Diablo IV -peli on Activision Blizzardin suositun luolastoroolipelin (Dungeon-crawling) seuraava julkaisu, joka ilmestyy vuonna 2023. Yritys on ilmoittanut julkaisevansa pelit laitteille PC, Xbox Series X / S, Xbox One, PS5 ja PS4.

Peliä voi pelata laiterajojen ylitse. Eikä verta tule puuttumaan, kuten aikaisemmistakaan sarjan Diablo-peleistä. Itseasiassa luvassa on aalloittain verta.

Activision Blizzard julkaisi myös jo aiemmin ilmoitettujen pelaajaluokkien (velho, barbaari, druidi ja rogue) lisäksi uuden viidennen pelattavan hahmoluokan: necromancer. Tiedotteessaan yritys kertoi, että pelissä voi taistella aggressiivisilla luurankosotilailla (Warriors), nopeilla Skirmisher-hahmoilla, miekkaa ja kilpeä käyttävillä puolustajilla (Defenders), viikatetta heiluttavilla kuolemilla (Reapers) tai noituvilla luurankomaageilla (Skeleton Mages).

Pelaaja voi käyttää luita ja verta taistelussa kehittymiseen. Tai uhrata niitä ja imeä voimat itseensä.

Jos haluat päästä jo nyt pelien tunnelmaan, pelaa pelejä, jotka on aikaisemmin julkaistu Diablo-sarjasta. Viimeisin näistä on ilmainen PC:lle ja älypuhelimille julkaistu Diablo Immortal -peli, jota kannattaa koittaa pelata. Tosin peli on saanut moitteita siitä, paljonko parhaiden varusteiden hankkiminen voi maksaa.

Diablo III puolestaan julkaistiin jo 2012 eikä senkään alkuajat sujuneet ongelmitta. Toivottavasti Activision Blizzard pystyy välttämään suurimmat kivikot, kun Diablo IV -peli viimein julkaistaan.

Diablo IV tulee olemaan täysihintainen peli, joka on rakennettu nimenomaa tietokoneille ja konsoleille. Diablon kansainvälistä yhteisöä johtava Adam Fletcher kirjoitti Twitterissä asiasta.

”Peli on suuri ja sisältöä löytyy tonneittain kaikille pelaajille julkaisun jälkeen. Maksullinen sisältö rakentuu valinnaisten kosmeettisten lisäysten ympärille ja lopulta kokonaisiin lisäosiin. Jaamme lisää tietoa pian!”

Show CommentsClose Comments

Leave a comment