Skip to content Skip to footer

Parhaat elokuvapalvelut joita suosittelemme

Suoratoistopalveluja jotka antavat sinun toistaa elokuvia, sarjoja ja urheilua on äärimmäisen monta. Niitä voi jopa olla niin monta, että hyvien ja huonojen palveluiden eroaminen toisistaan voi olla hankalaa.

Tämän takia olemme päättäneet kokeilla suosituimpia sarja-/elokuvapalveluja saadaksemme tietää mikä niistä on kaikkein parhain, jotta saisit parhaimman mahdollisen kokemuksen sarja-/elokuvapalvelusi kanssa. Suoratoistopalvelut ovat luokiteltu arvosanoista 1-5, joista 5 on paras mahdollinen.

Alla olevat suoratoistopalvelut ovat joko ilmaisia tai niitä on mahdollisuus kokeilla maksutta yhden kuukauden ajan. Tällä tavalla sinulla on mahdollisuus kokeilla kyseisiä eri palveluita, jotta löytäisit niistä suosikkisi.

Viaplay

Arvosana: 5/5

Viaplay tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja on tänään toiseksi suosituin suoratoistopalvelu Suomessa. Kyseinen palvelu on myös testimme voittaja, jolle on useita syitä.

Ensimmäinen syy on palvelun suuri valikoima. Suosittujen televisionsarjojen ja elokuvien suuren valikoiman lisäksi Viaplay tarjoaa myös monenlaisia tosi-tv-ohjelmia täysin eksklusiivisesti (esim. Paradise Hotel, Expedition Robinson jne.), eli ohjelmia joita voit katsoa ainoastaan Viaplaysta. Sitä paitsi voit katsoa sekä suoria urheiluatapahtumia, että vuokrata uusimmat elokuvat Viaplayn kautta.

Viaplaylla on myös monta hyödyllistä ominaisuutta. Voit esimerkiksi ladata suuren osan palvelun sisällöstä laitteellesi, jotta pystyt katsomaan palvelun sisältöä ilman internetyhteyttä.

Netflix

Arvosana: 5/5

Toiseksi tulee Netflix, joka tuli saataville Suomeen vuonna 2012 ja mikä on suosituin suoratoistopalvelu Suomessa.

Viaplayn tavoin Netflixillä on hyvin suuri valikoima mitä tulee sekä elokuviin että televisionsarjoihin. Eteenkin heidän itsetuotetut sarjat ja elokuvat (esim. House of Cards, Narcos, Orange Is The New Black jne.) on suuri plussa. Toisaalta et pysy katsomaan kotimaisia tosi-tv-ohjelmia, urheilua eikä uusimpia elokuvateatterimaailman myyntimenestyksiä kyseisellä palvelulla, mikä on syy Viaplayn voittoon tässä testissä.

Viaplayn tavoin Netflixllä on myös käyttäjäystävällinen käyttöliittymä sekä muita hyödyllisiä toimintoja (esim. voit ladata sisältöä offline-tilaan).

C More

Arvosana: 4/5

Kolmantena parhaimpana suoratoistopalveluna löydämme C Moren.

Jos varsinkin olet etsimässä hyviä elokuvia sinun pitäisi harkita C Morea, sillä kyseinen palvelu tarjoaa parhaimman elokuvavalikoiman kaikista listalla olevista palveluista. C Morelta löydät kaikki uusimmista elokuvamenestyksistä vanhoihin klassikoihin. Toisaalta palvelulla on hiukan huonompi televisiosarjojen valikoima, eli jos haluat pystyä katsomaan sekä hyviä elokuvia että sarjoja sinun kannattaisi harkita Viaplayta tai Netflixiä. On kuitenkin mainittava, että uusin Game of Thrones-kausi löytyy C Moresta.

Elokuvien ja sarjojen lisäksi voit myös toistaa golfia sekä monia muita C Moren kanavista. C Morella ei kuitenkaan ole offline-toimintoa.

HBO Nordic

Arvosana: 4/5

HBO on alkuperin amerikkalainen televisiokanava, joka on tuottanut joitakin mitä suosituimpia amerikkalaisia televisiosarjoja. Vuonna 2012 tämä sisältö tuli saataville myös Pohjoismaihin HBO Nordicin kautta.

Sillä välin kuin C Morella on mitä parhaimpia elokuvavalikoimia suoratoistopalveluista, HBO Nordic voi ylpeillä siitä, miten heillä on mitä parhaimpia sarjojen valikoimia. Tiedät varmaan, että Game of Thrones (luukuun ottamatta C Morea) on ainoastaan katsottavissa HBO Nordicissa. Game of Thronesin lisäksi palvelu tarjoaa montaa muita kriitikoiden ylistämiä sarjoja kuten esimerkiksi True Detective, Taboo jne. Toisaalta elokuvavalikoiman laatu on hyvin rajattu.

HBO Nordicilla on erinomainen liitäntä ja sitä voi käyttää monessa eri laitteessa. Valitettavasti offline-toimintoa palvelusta ei löydy.

SF Kids Play

Arvosana: 4/5

Tämä on suoratoistopalvelu suunnattu ainoastaan lapsille, ja olemme ottaneet tämän huomioon testimme aikana. Alkuperäisesti ruotsalainen suoratoistopalvelu on ääriään myöten täynnä erinomaista klassista sisältö lapsia varten.

Olemme antaneet palvelulle SF Kids Play 4/5 meidän suuressa elokuvapalveluiden testissä. Tämä johtuu siitä, että palvelu vastaa kaikkia odotuksia mitä voi olla suoratoistopalvelusta, vaikka sisältöä olisi ainoastaan tarkoitettu lapsille. Sisällön kesken löydämme esimerkiksi Peppi Pitkätossun, Mikko Mallikkaan sekä monia muita klassisia lasten tarinoita, mutta palvelusta vois myös löytää uusimpia yleisömenestyksiä kuten Puuha-Pete sekä Palomies Sam.

Palvelulla on yhden kuukauden maksuton kokeiluaika. Et sitoudu mihinkään ja saat rajattoman pääsyn kaikkeen mahtavaan sisältöön.

Viafree

Arvosana: 3/5

Viafree on mainonnan avulla rahoitettu suoratoistopalvelu jonka omistaa MTG (joka myös on Viaplayn takana).

Viafreen avulla voit katsoa monia ohjelmia, joita näytetään kanavoilla kuten TV3 sekä sisältöä MTV:ltä ja Comedy Centralilta. Ja mitä parasta – voit katsoa niitä täysin ilmaiseksi. Yksi haitta on tosin olemassa, mainoksia näytetään nimittäin samaan aikaan kun katsot ohjelmia Viafreen kautta. Lisäksi ohjelmia ei julkaista yhtä nopeasti kuten Viaplayssa.

Jos haluat päästä mainoksista eroon, katsoa ohjelmat aikaisemmin ja saada merkittävästi suurempi valikoima sinun kannattaa Viafreen sijaan tilata Viaplayn suoratoistopalvelua.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment