Skip to content Skip to footer

Gua Sha -hierontaohje Julkaistu!

Blogini vanhan osoitteen yksi luetuimmista aiheista oli gua sha -hieronta ja gua sha -lastojen hankkiminen. Olen saanut paljon palautetta ihmisiltä, että gua sha -hieronta on ollut todella hyvä juttu synnytyksessä ja muutenkin.

Ajattelin, että teen lyhyen ohjeen gua sha hierontaa varten ja samalla laitan vinkin mistä lastoja voi ostaa ihan vain sillä, että se tieto olisi kaikille helpommin saatavilla.

Aiemmin minulle siis tuli kyselyjä onko minulla niitä gua sha -lastoja vielä (tehtiin silloin jotain kimppatilauksia jne.) ja/tai tiedänkö mistä niitä voisi hankkia. No nyt sekin tieto on siis yhdessä ja samassa paperissa ladattavissa ilmaiseksi alla olevasta linkistä!

Sitä saa siis ihan vapaasti ladata ja tulostaa ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Jos sitä haluaa käyttää materiaalina esim. järjestämillään kursseilla, niin Voimaannuttava synnytys -logoa ja nettisivuosoitetta ei saa leikata pois.

Toivottavasti ohjeesta on apua ja iloa. Toivottavasti saan piakkoin lisättyä ohjeeseen vielä aidon gua shaus kuvan, kun nyt tähän mennessä en sitä siihen saanut.

PS. Jos joku miettii, niin kyllä. Olen joskus aiemmin käynyt gua sha -hieronta kurssin, jossa sattumalta oli kaikki osallistujat synnytysalan väkeä. 😉 Niin ja jos itseäsi kiinnostaa gua sha -hierontakoulutukseen osallistuminen, niin pääkaupunkiseudulla kursseja pitää ainakin Heket:in Anu ja Kätilö, kädet ja sydän -yrittäjä Johanna.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment