Skip to content Skip to footer

Katso elokuvia ilmaiseksi verkossa

Kaikki rakastavat hyviä elokuvia, ja mikäli elokuva on ilmainen, se on vain parempi. Alle olemme koonneet neljä paikkaa, joissa voit katsoa elokuvia ilmaiseksi täysin laillisesti.

Ilmaiset elokuvat Viaplayssa

Viaplay on tunnetuin striimauspalvelu Pohjoismaissa listalla hyvin lähellä Netflixiä. Syy Viaplayn suosiolle on sen suuri valikoima pohjoismaisia elokuvia, piirrettyjä ja tv-sarjoja. Koska Viaplayn ja Viasatin omistaa sama firma, kaikki Viasatin kanavien sisältö on saatavilla myös Viaplayssa.

Voit kokeilla Viaplayta ilmaiseksi 14 päivää ilman minkäänlaisia sitoumuksia. Pääset käsiksi kaikkiin elokuviin ja sarjoihin sekä tv-ohjelmiin Viaplayn arkistossa, ja voit katsoa niitä ilman mainoskatkoja. Luo ilmainen käyttäjätili Viaplay’hin ja aloita ilmainen elokuvien katselu verkossa.

Ilmaiset lastenelokuvat SF Kids Playssa

SF Kids Play on suoratoistopalvelu vain lapsille. Sinne on koottu kaikki parhaat lastenelokuvat ja –sarjat kaikenikäisille, ja suoratoistoalustan kautta neo vat saatavilla vain 6.9 eurolla/kuukausi. Voit tietenkin käyttää palvelua täysin ilmaiseksi yhden kuukauden luomalla tunnuksen alapuolella olevasta linkistä. Sitoutumispakkoa ei ole, ja voit lopettaa tilauksesi koska tahansa.

Palvelusta löydät klassikot, kuten Astrid Lindgrenin kirjoihin perustuvat elokuvat, kuten Veljeni Leijonamieli ja Vaahteramäen Eeemeli. Sarjasivulta voit löytää kaikkien aikojen suosituimpia sarjoja, kuten Viiru ja Pesonen, Puuha-Pete ja Paddington. Kokeile kuukausi ilmaiseksi ja löydä jotakin lapsille.

Ilmaiset elokuvat Elisa Viihteessä

Suomen TV-viihdepalveluiden raskaansarjan ottelija Elisa tarjoaa Aitio-ohjelmakirjastoa osana palveluitaan. Aitiosta löytyy monipuolisesti sarjoja, dokumentteja ja elokuvia koko perheelle. Tarjonnan painopiste on kotimaisessa tuotannossa: tarjolla on uusia kotimaisia elokuvia eri genreistä sekä Elisa Viihteen alkuperäissarjoja. Näiden lisäksi Aitio tarjoaa myös ulkomaisia elokuvia ja lastenohjelmia, joskaan tarjonta ulkomaisten ohjelmien tai varsinkaan uutuuksien osalta ei ole yhtä kattava kuin kotimaiset-kategoriassa.

Elisa Viihde tarjoaa täydentävää Aitio-palvelua tutustumistarjouksena ilmaiseksi yhden kuukauden ajan. Sopimuksen normaali kuukausihinta on 9,90 €. Esimerkiksi suomalaisen viihteen suurkuluttajaa ilahduttaa palvelun rajattomuus: tutustumistarjoukseen sisältyy niin paljon sisältöä kuin vain jaksaa katsoa, koska Aitio on nimenomaan viihdekirjasto, ei vuokraamo. Aitio-palvelun käyttöönotto vaatii Elisa Viihteen, eli joko Elisan tarjoaman digiboksin kotona tai Elisa Viihde -tunnukset, joilla katsominen onnistuu sovelluksella tai selaimessa kännykällä, tabletilla tai tietokoneella.

Ilmaista tutustumiskuukautta varten rekisteröidytään Elisan sivuilla, jolloin saa Elisa Viihde -tunnukset käyttöönsä, minkä jälkeen tunnuksille aktivoidaan ilmainen Elisa Viihde Aitio kuukaudeksi.

Ilmaiset elokuvat C Morella

C More on kuten Viaplay suoratoistopalvelu, jossa voit katsellla suosittuja ja kriitikoiden ylistämiä piirrettyjä, tv-sarjoja ja elokuvia. Toisin kuin Viaplayssa (ja monissa muissa striimauspalveluissa), C Morella kuitenkin myös panostetaan elokuvatarjonnan laatuun. Täältä löydät monet uusimmista suomalaisista ja ulkomaisista elokuvista.

C More maksaa yleensä 9,95 euroa kuukaudessa, mutta voit kuitenkin kokeilla sitä ilmaiseksi 14 päivää ilman sitoumuksia. Saat pääsyn kaikkiin palvelun elokuviin, piirrettyihin ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä myös mahdollisuuden livestriimata kaikkia SVT:lle, C Morelle ja TV4:lle kuuluvia televisiokanavia.

Ilmaiset elokuvat HBO Nordicissa

HBO Nordic on parhaiten tunnettu sen laajasta sarjavalikoimasta, joka sisältää suurmenestyksiä, kuten Game of Thrones ja True Detective, mutta saatavilla on myös pieni valikoima elokuvia. Elokuvavalikoima ei ole niin hyvä kuin Viaplaylla tai C Morella, mutta voit silti löytää joitakin erinomaisia elokuvia myös täältä.

Voit katsoa elokuvia ilmaiseksi verkossa HBO Nordicin kautta heidän 30 päivän ilmaisen kokeilujaksonsa ajan. Aloittaaksesi sinun tarvitsee vain luoda tunnus HBO Nordiciin, ja se antaa sinulle pääsyn täyteen sarja- ja elokuvavalikoimaan. Kokeilujaksoon ei sisälly sitoumuksia ja voit lopettaa tilauksesi koska tahansa.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment