Skip to content Skip to footer

9 hyvää lastensarjaa jotka näet ilmaiseksi

Jos haluat löytää hyvän sarjan lapsillesi, katso tämä lista. Tähän olen koonnut listan melkein kymmenestä hyvätstä lastensarjasta (sisältäen sekä vanhoja klassikoita että uudempia sarjoja), jotka voit katsoa täysin ilmaiseksi.

Näet nämä sarjat Viaplay tai SF Kidsin kautta. Niissä voit luoda ilmaisen käyttäjätunnuksen 14 ja 30 päivän ajaksi (ilman sitoutumispakkoa, joten voit aina lopettaa tilauksesi jos et halua jatkaa).

Paavo Pesusieni

Paavo Pesusieni kertoo samannimisestä päähenkilöstä ja hänen elämästään meren pohjassa. Paavo asuu Tangalan kaupungissa yhdessä ystäviensä kanssa, joilla on myös merkittävä rooli sarjassa, joska se käsittelee heidän elämäänsä kaupungissa ja sen ympästistössä. Paavo on uskomattoman tarmokas ja optimistinen, ja seikkailee jokaisessa uudessa osassa.

.Sarjassa tavataan monia hahmoja, kuten Paavon lemmikkikotilo Kari,, paras ystävä Patrik ja Einari Rapu, joka työskentelee paikallisessa hampurilaisravintolassa, jossa Paavo ja Patrik käyvät usein. Sarjan maailma on helposti tunnistettavissa, ja se pätee myös hahmoihin, joilla on ominaisuuksia, joiden perusteella ne on helppo erottaa toisistaan.

Avatar: Viimeinen ilmataitaja

Avatar: Viimeinen ilmataitaja kertoo Aangista, joka yrittää tasapainotella maan, tulen, veden ja ilman elementtien kanssa. Aang on ainoa, joka pystyy hallitsemaan kaikkia elementtejä, mikä tarkoittaa sitä, että hän on ainoa, joka voi pysäyttää tuloillaan olevan sodan. Tämä osoittautuu kuitenkin vaikeaksi

Aang kohtaa uskomattomia paineita, koska on tulossa komeetta, joka antaa elementtien hallitsijalla vallan päättää sota. Tämä tarkoittaa sitä, että Aangin täytyy tuntea elementit ennen kuin hän voi lopettaa vuosisadan sodan. Sarja seuraa Aangin kamppailua sodan lopettamiseksi.

Ryhmä Hau

Ryhmä Hau kertoo kuudesta samannimisen ryhmän jäsenestä, joiden tehtävä on suojella kaupunkiaan. Ryhmä koostuu Alexista ja viidestä koirasta, joiden välillä on uskomattoman vahva ystävyys, ja jotka toimivat aina hienosti yhteistyössä kun heitä tarvitaan ratkaisemaan ongelmia.

Sarjassa seurataan Riku-nimistä poikaa, jolla on oikea tekniikka kuuden koiran joukon johtamiseen. Ryhmä työskentelee ahkerasti pelastaakseen kaupungin. Sarjan pääteemoja on muun muassa se, kuinka tärkeää on olla hyvä ja auttaa kansalaisia, minkä lisäksi keskitytään ystävyyden voimaan.

Madagascarin pingviinit

Madagascarin  pingiivinit kertoo humoristisista pingviineistä, jotka tunnetaan animaatioelokuva Madagascarista. Sarjassa seurataan neljää pingviiniä, Kipparia, Kowalskia, Alokasta ja Ricoa heidän seikkailuissaan New Yorkin eläintarhassa. Pingviinit voivat viedä sinut seikkailulle, johon sisältyy paljon iloa, riemua ja hauskuutta.

Kaksijalkaisilla pingviineillä on oma persoonallisuutensa, joka on selvästi näkyvissä sarjassa, mikä tekee heidän seikkailuidensa seuraamisessta hauskaa. Sarjassa on paljon huumoria, joten sitä on mukava katsella sekä isojen että pienten lasten kanssa, ja se saa sinut varmasti myös nauramaan.

Puuha-Pete

Puuha-Pete on sarja, joka käsittelee Puuha-Peteä ja hänen tiimiään, johon kuuluu muun muassa Rolle, Kaivuri, Nosturi ja Kaivuri ja muita työkoneita, joilla kaikilla on oma persoonansa. Sarja käsittelee ryhmään työtä rakentamisen, korjaamisen ja remontoimisen parissa ympäri kaupunkia, kuten myös ongelmia, joita tästä seuraa.

Tiimi kohtaa säännöllisesti erilaisia haasteita – mutta selviytyy kuitenkin aina yhteistyön ansiosta. Sarja korostaa konfliktien ratkaisua ja yhteistyötä, joka heijastuu Puuha-Peten ja hänen tiiminsä kohtaamiin ongelmiin ja niiden ratkaisuihin. Sarja sijoittuu kodikkaaseen maailmaan, ja sitä voivat katsella kaiken ikäiset lapset.

Pipsa Possu

Pipsa Possu kertoo Pipsasta ja hänen perheestään sekä ystävistään, jotka ovat kaikki erilaisia nisäkkäitä. Pipsa elää yhdessä veljensä Jyrin sekä äitinsä ja isänsä kanssa, ja on iloinen pomppiessaan mutalammikoissa, leikkiessään nallekarhunsa kanssa sekä pukeutuessaan. Pipsa seikkailee jokaisessa jaksossa ystäviensä kanssa.

Jokainen jakso käsittelee uutta seikkailua. Yhdessä osassa Pipsa pelaa koripalloa, kun taas muissa osissa hän muun muassa vierailee kaupassa. Pipsa Possu on aina positiivinen ja iloinen, ja hän näyttää inspiroituvan pienimmistäkin arjen osioista, mikä tekee hänestä hyvin kiitollisen.

Star Wars: The Clone Wars

Sarja vie meidän tunnettuun Star Wars –maailmaan, jonka useimmat ihmiset tuntevat hyvin. Sarja on animoitu, ja se tarjoaa paljon kauniita ja jännittäviä kohtauksia taisteluista pahaa federaatiota vastaan. Sarjan tapahtumat sijoittuvat kahden elokuvan, Kloonien hyökkäyksen ja Sithin koston väliin.

Sarja seuraa nuorta lahjakasta jedioppilasta, Anakin Skywalkeria, joka johtaa taistelua. Hän yrittää lordi Obi-Wan Kenobin ja muun Demokraattisen tasavallan kanssa löytää keinon vangita ne, jotka ovat vastuussa universumin tuhoamisesta sellaisena kuin me sen tunnemme.

Adventure Time

Adventure Timessa pääsemme sisään taianomaiseen maailmaan, jossa kohtaamme kykyjä ja olentoja, joita emme arjessa näe – 14-vuotiaan Finn-pojan ja hänen taikakoiransa Jaken. Tutustumme myös mielenkiintoisiin hahmoihin, kuten Jääkuninkaan, Prinsessa Purukumin ja monet muut.

Vaikka Jake-koira on hieman vanhempi kuin Finn, häntäkään ei säästetä seikkailuilta. Mielenkiintoiset hahmot ovat aina uteliaita ja päätyvät siten useisiin jännittäviin seikkailuihin. Näillä matkoilla tapahtuu aina paljon jännittäviä asioita, joten istu vain aloillesi ja tule mukaan.

Mikko Mallikas

Tv-sarja Mikko Mallikas seuraa nuorta poikaa, joka on tuttu Cunilla Bergströmin kirjoittamasta lastenkirjasarjasta. Mikko Mallikas elää kahdestaan isänsä kanssa ja on aivan tavallinen poika. Hänellä on kuitenkin ystävä, Mulperi, jonka ainoastaan hän itse näkee.

Sarjassa on jaksoja, jotka toimivat sekä aikuisille että lapsille. Sarja kertoo Mikko Mallikkaan ja hänen isänsä arkisista tilanteista, jotka ovat tuttuja monille. Sarja opettaa esimerkiksi, ettei kummituksia ole olemassa.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment