Skip to content Skip to footer

Mielenkiintoisia Pelejä, Jotka Eivät Päässeet Suosittujen Rankingiin

Jotkut pelit eivät koskaan saa ansaitsemaansa osuutta suosiosta. Lupaavat projektit pölyttyvät hyllyillä ja saavat tilaisuutensa vasta, kun kehittäjät poistuvat markkinoilta. Tämä valikoima sisältää tietoa peleistä, jotka ansaitsevat huomiota.

GTFO

GTFO on neljän hengen peli, jossa vaaditaan maksimaalista tiimityötä. Jos pelaajia ei ole tarpeeksi, heidän paikkansa voivat ottaa botit, jotka seuraavat sinua ja teeskentelevät auttavansa resursseilla ja tulella. Muuten, jopa top 10 nettikasinot eivät tarjoa tämän pelin merkkisiä analogeja, mutta kolikkopeleissä voit pelata oikealla rahalla.

Ennen kuin aloitat kisan, sinun pitäisi suunnitella strategiasi ja valita varusteet, aseet, power-upit ja niin edelleen. Jokaiselle teistä pitäisi antaa henkilökohtaiset roolit ja tehtävät, ja sitten teidän täytyy edetä tasoille, jotka ovat täynnä hirviöitä. Jotkut niistä nukkuvat ja ne voi herättää melusta, valosta tai liikkeestä. Joskus on siis parempi hiipiä niiden kimppuun, jotta säästät hermojasi ja ammuksia.

Kun paikallinen talonmies päivittää maailmaa, uusi kampanja alkaa ja edellinen häviää. Näin tapahtuu säännöllisesti, joten meidän on varauduttava vaikeuksiin ja kärsimykseen jatkuvasti muuttuvilla uusilla reiteillä. Se on siisti mutta äärimmäisen haastava peli.

Louhos

Kesäleirin viimeisenä päivänä ohjaajat järjestävät juhlat auringon laskettua. Suunnitelmia häiritsevät kuitenkin pahaenteiset metsästäjät ja pelottavat olennot, ja juhlat muuttuvat kauhun yöksi. Pelissä voimme valita yhden yhdeksästä ohjaajasta, ja jokainen tekemämme päätös vaikuttaa tapahtumien kulkuun. Pienikin valinta voi olla kohtalokas.

Visuaalisesti pelissä on edistyksellinen kasvojen kaappaustekniikka ja elokuvamainen valaistus. Jopa Hollywood-näyttelijät auttoivat herättämään kaiken eloon. Voit pelata ystävien kanssa verkossa tai yhdellä ruudulla, jossa jokainen pelaaja ottaa hahmonsa ja ohjaa hänen toimiaan. Tärkeintä on, että pelissä on yli sata loppuratkaisua.

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Tämä on kolmannen persoonan toimintaseikkailu, jossa toimimme Star Lordina. Galaksi on tuhon partaalla ja tiimi hajoaa. Siksi meidän on käytettävä johtamistaitojamme saadaksemme tiimin järjestykseen ja estääkseen katastrofin. Jokaisella päätöksellämme on seurauksia, ja meidän on näytettävä, mihin pystymme.

Tässä on paljon Marvel-sankareita, ja yleisesti ottaen henkilökohtaisen mielipiteeni mukaan tämä on paras peli tässä universumissa, lukuun ottamatta Hämähäkkimiestä, joka roikkuu nyt hellästi PlayStationin verkossa.

Warhammer 40k: Chaos Gate – Daemonhunters

Tässä pelissä komennat Grey Knightsia, eksklusiivista avaruuslaskujoukkoa ja lähdet taistelemaan Chaos Armya vastaan. Sinun on estettävä avaruusinfektion leviäminen koko galaksiin, joka pystyy tuhoamaan kokonaisia maailmoja. Voit nykyaikaistaa toimintatukikohtaasi, luoda uusia yksiköitä, tutkia muinaisia salaisuuksia ja osallistua taisteluoperaatioihin eri planeetoilla.

Sinun on komennettava yksikköjäsi valitsemalla yksi neljästä ainutlaatuisesta luokasta. Pelaajan on kehitettävä heidän taitojaan, muutettava heidän ulkonäköään ja tehtävä erilaisia päätöksiä taistelukentällä. Erilaiset mutantit ja niiden kätyrit, dynaamiset taistelut sekä lähitaistelussa että pitkillä etäisyyksillä odottavat sinua.

Generation Zero

Tämä on peli, jonka tapahtumat sijoittuvat salaperäisten koneiden valloittaman ruotsalaisen kaupungin vihamieliseen maailmaan. Meidän on taisteltava näitä koneita vastaan ja osallistuttava sissitaisteluihin. Pelissä on valtava, kylmän sodan aikaisesta Ruotsista inspiroitunut kartta, jossa jokainen katu, pusikko tai bunkkeri on vaarallinen.

Voimme taistella yksin tai co-opissa jopa kolmen kaverin kanssa, samalla kun keräämme kokemusta taistelemalla koneita vastaan ja luomalla varusteita, aseita ja ammuksia voitettujen vihollisten osista. Tärkeä osa peliä on koneiden hyökkäyksen mysteerien ratkaiseminen. Pelaajan tehtävänä on puolustaa kotiaan lähinnä rakentamalla ja linnoittamalla tukikohtia saarelle.

Succubus

Tässä pelissä pelataan himon demonisena papittarena, ja meidän on kostettava vihollisillemme. Sankarittaremme kieltäytyi tulemasta helvetin kuningattareksi ja päätti palata entisiin irstaisiin tapoihinsa.

Hän kohtaa Baphometin, joka vangitsee meidät ja kiduttaa meitä. Hallitsemme alamaailmaa, käymme vihollisiamme vastaan, meistä tulee tuomari ja pyöveli ja katselemme silmiä hiveleviä kuvia irstailusta ja himosta.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment