Skip to content Skip to footer

Riot Suunnittelee Taliyahan ja Olafin Päivittämistä

League of Legends -pelifirma on puhunut mahdollisista päivityksistä hahmoille Taliyah ja Olaf. Nämä päivitykset julkaistaan muutaman kuukauden sisällä.

Ei ole salaisuus, että Taliyah ja Olaf ovat tippuneet metasta. Kumpikin hahmo on kohdannut omia haasteitaan kaudella 12 ja myös Riot Games on ehtinyt huomata ongelmat.

Samaa on tapahtunut jo aikaisemmin, kun Janna (jonka tilanne saatiin palautumaan) ja Ahri putosivat kelkasta esports-piireissä sekä kasuaalien pelaajien keskuudessa. Riot teki hahmoihin muutoksia, joiden avulla ne sopivat paremmin uuteen ympäristöön. Sama tapahtuu nyt Taliyahille ja Olafille.

Johtava hahmosuunnittelija Riot August kertoi muutoksista Twitterissä ja jopa nimesi hahmot Taliyah ja Olaf.

”Me alamme parannus työt ”keskitason päivityksissä”.

Nämä ovat suuria muutoksia hahmoille ja niissä voi kestää muutama kuukausi. Hiljattain tehdyt säädöt Ahrille ja Jannalle ovat esimerkkejä tässä tilanteessa tehtävistä töistä. Keskitason päivitykset Taliyahalle ja Olafille ovat nyt meneillään.”

Keskitason muutosten tavoitteena on herättää suosiosta pudonneet pelin hahmot takaisin henkiin. Kun pelaat pelejä, haluat varmasti parhaiten toimivat ja pelikokemusta parantavat hahmot. E-urheilu on hyvä esimerkki siitä, mitkä hahmot toimivat juuri nyt.

Riot ei ole antanut aikarajaa muutoksien käyttöönotolle, mutta luultavasti niissä kestää muutama kuukausi.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment