Skip to content Skip to footer

Samsungin Mukaan Odyssey Neo G8 on Maailman Ensimmäinen 4K 240HZ -monitori

Samsung on julkaissut tiedot kolmesta uudesta monitorista vuoden 2022 mallistolle. Kaikki monitorit julkaistiin virallisesti CES 2022 -tapahtumassa 5.–7. tammikuuta Las Vegasissa.

Ensimmäinen näistä monitoreista on uusi Samsung Odyssey Neo G8. 32-tuumainen näyttö on maailman ensimmäinen 4K 240Hz -monitori.

Lisäksi se on 1000R kaareva ja siinä on Quantum Mini LED -taustavalo.

Mini LED -taustavalo käyttää kooltaan 1/40 normaalin LED-valon koosta olevia valoja. Kiitos Samsungin Quantum Matrix ja Quantum HDR 2000 -teknologioiden näytön voi säätää jopa 2000 nitin kirkkauteen HDR-sisällöllä 4069 vaiheisella takavalosäädöllä.

Monitorissa on myös HDMI 2.1 -portit ja yksi DisplayPort 1.4 -yhteys. Auto Source Switch+ -toiminto muuttaa automaattisesti lähteen, kun yhdistetty laite käynnistetään. CoreSync-toiminto säätää RGB-valoa monitorin takana sopimaan näytöllä näkyvään sisältöön.

Seuraava malli on Smart Monitor M8, jossa on sisäänrakennetulla Google Duo -sovelluksella toimiva web-kamera. Monitorissa on myös valmiiksi asennettuja sovelluksia striimauspalveluille, joten voit käyttää monitoria TV:nä ilman lähdelaitteeseen yhdistämistä. Näytössä on 32-tuumainen paneeli UHD-resoluutiolla. Voit hankkia langattoman kaukosäätimen, kuten Samsung TV -laitteisiin.

Viimeisenä on Samsung S8 -näyttö, joka on suunniteltu sisällöntuottajille. Sen voi ostaa kahtena kokona 32-tuumaisena tai 27-tuumaisena UHD-resoluutiolla. Se on maailman ensimmäinen monitori, jolla on sertifikaatti Underwriters Laboratoriesilta häikäisemättömyydelle.

S8:ssä on 98% peittävä DCI-P3-värialue, VESA DisplayHDR 600 -sertifikaatti (vain 32-tuumainen malli) ja langallinen LAN-tuki.

Siinä on USB-C-paikka ja se voidaan yhdistää tuettuihin läppäreihin videokuvan ja audiosignaalin lähettämiseksi monitorille sekä Ethernet-datan ja 90W-virran lähettämiseen monitorilta läppärille.

Monitorien suunniteltu julkaisu on vuoden 2022 ensimmäisellä puolikkaalla.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment