Skip to content Skip to footer

Shox Liittyy Team Liquid:n CS:GO-rosteriin

Legendaarinen ranskalaispelaaja aikoo liittyä Team Liquid -rosteriin kisakaudelle 2022. Team Liquid on ilmoittanut, että organisaatio aikoo lisätä Richard ”Shox” Papillonin heidän CS:GO-rosteriinsa. Legendaarinen ranskalaispelaaja aikoo liittyä Pohjois-Amerikan tiimin riveihin kisakaudella 2022.

Shox on ollut osa Team Vitalitya melkeinpä kolme vuotta. Ranskalaisessa tiimissä viettämänään aikana Shox näki Vitalityn kasvavan e-urheilun parissa ja saavuttavan suuria. Huomionarvoisia saavutuksia ovat esimerkiksi EPICENTER 2019, BLAST Premier: Fall 2020 ja Intel Exreme Masters XVI.

Ennen Vitalitya Shox pelasi ensimmäiselle ranskalaiselle CS:GO:n supertiimille G2 Esportsille.

Shax on pelannut kärkijoukkueissa vuodesta 2008 lähtien ja hänellä on yksi pelin huomionarvoisimmista urista. Nyt hän on päättänyt avata uuden oven urallaan ja liittyä Team Liquidin uuteen tiimiin.

Useiden pettymysten jälkeen vuoden lopulla Team Liquid päätti muuttaa sen CS:GO-rosteria. Pitkäaikainen jäsen Stewie2K aikoo lähteä tiimistä yhdessä kohtuullisen uusien jäsenten FalleN ja Grim kanssa. Päätettyään pitää pelaajat NAF ja EliGe Team Liquid on hiljalleen täyttänyt vuoden 2022 tiimiänsä.

Pohjois-amerikkalainen tiimi lisäsi hiljattain rosteriinsa oSeen. Extra Salt -tiimistä tullut oSee tulee kilpailemaan Tier 1 -kisoissa vuonna 2022 ja hänen roolinsa tiimissä on AWPer. Shoxin liityttä tiimiin jäljellä on enää yksi vapaa paikka.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment