Skip to content Skip to footer

Storyteller vai BookBeat – kumpi on parempi?

Olet löytänyt sivustomme luultavasti siksi, ettet ole varma, mikä ääni- ja e-kirjojen striimauspalvelu on oikea valinta juuri sinulle. Me voimme auttaa sinua.  Alapuolelta löydät Storytelin ja BookBeatin vertailun, jotta voisit helposti valita parhaan palvelun.

Olemme vertailleet palveluita perustuen niiden valikoimaan, hintaan ja käyttäjäystävällisyyteen sekä tehneet johtopäätöksen kaikkien kategorioiden pohjalta.

Valikoima

Ensimmäisenä olemme vertailleet palveluiden ääni- ja e-kirjavalikoimaa. Tehdäksemme pätevän vertailun, olemme valinneet 50 bestseller-kirjaa ja tutkineet, kuinka moni niistä on kussakin palvelussa. Huomaathan, että vertailukohtana olemme käyttäneet ruotsalaisia ääni- ja e-kirjoja. Jos olisimme sisällyttäneet sekä englannin- että ruotsinkieliset teokset, valikoima olisi ollut suurempi.

Alta näet, kuinka suuren osan 50 teoksesta kukin palvelu tarjoaa:

  • Storytel: 13/50
  • BookBeat: 7/50

Kuten näet, Storytelilla on merkittävästi suurempi valikoima kuin BookBeatilla. Jos siis etsit laajempaa valikoimaa, saatat haluta valita Storytelin lukeaksesi ääni- ja e-kirjoja.

Voittaja: Storytel

Hinnat

Hinta voi olla joillekin ratkaiseva tekijä. Näiden kahden palvelun hintojen vertaileminen on onneksi helppoa, sillä ne molemmat tarjoavat ainoastaan yhdenlaisen tilauksen, joka antaa sinulle rajoittamattoman pääsyn kaikkiin ääni- ja e-kirjoihin. Alla näet hinnan molemmille palveluille.

  • Storytel: 16,99 €
  • BookBeat: 16,90 €

BookBeatin hinta on siis hieman alhaisempi kuin Storytelin. Ero on kuitenkin niin pieni, että se on merkityksetön. Voit myös kokeilla molempia palveluita ilmaiseksi 14 päivän ajan.

(Heikko) voittaja: BookBeat

Käyttäjäystävällisyys

Kun olet tutustunut valikoimaan ja hintoihin, on aika tutkia lähemmin käytön helppouteen. Se, onko palvelu käyttäjäystävällinen vai ei, voi olla hyvin subjektiivista. Olemme kuitenkin yrittäneet olla niin objektiivisia kuin mahdollista palveluiden käyttämien designin, toimintojen ja alustojen suhteen.

Design

Molemmat palvelut ovat designiltaan hyvin käyttäjäystävällisiä. Niitä molempia on helppo ymmärtää ja helppo käyttää. Tämän vuoksi on vaikeaa päättää voittajaa tässä kategoriassa.

Toiminnot

Molemmissa palveluissa on lukuisia hyödyllisiä toimintoja. Molemmista palveluista voit esimerkiksi ladata ääni- ja e-kirjoja, jotta voit lukea ne myös offline-tilassa. Molemmissa on myös nukkumistoiminto ja voit muuttaa näkymää (esimerkiksi fonttikokoa) lukiessasi e-kirjoja.

Alusta

Käyttääksesi palveluja sinun on ladattava älypuhelimeesi applikaatio, jotta voit kuunnella/lukea kirjoja. Molemmilla palveluilla on applikaatio sekä Androidille että iOSille, mutta vain Storytelin applikaatio toimii Windows-pohjaisissa puhelimissa.

Voittaja: Storytel

Johtopäätös

Testimme voittaja on Storytel. Vaikka BookBeat on hieman (0,09 €) halvempi, Storytel voittaa koska sillä on laajempi valikoima ja Windows-puhelimissa toimiva applikaatio.

Huomaathan kuitenkin että valikoima vaihtelee. Tämä tarkoittaa sitä, että BookBeatilla on kirjoja, joita Storytelilla ei ja toisinpäin. Hyvä vinkki onkin siis kokeilla molempia palveluita itse (voit kokeilla niitä ilmaiseksi 14 päivän ajan). Tällä tavalla voit päättää, kumpi kahdesta palvelusta sopii sinulle paremmin.

Kokeilujaksossa ei ole sitoutumisaikaa, joten voit lopettaa tilauksesi koska tahansa mikäli et ole kiinnostunut jatkamaan.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment