Skip to content Skip to footer

Vinkkejä vedonlyöntiin vuodelle 2023

Vedonlyönti on jännittävää puuhaa. Siinä missä ennen vedonlyönti pohjasi aina urheiluun, nykyään vetoa voi lyödä mitä moninaisimmista kohteista. Samanaikaisesti myös erilaisten vedonlyöntitapojen ja menetelmien kirjo on kasvanut valtavasti.

Vedonlyönnin maailman monipuolistuessa ja kasvaessa uusiin uomiin myös erilaisten opittavien knoppien ja vinkkien määrä on räjähtänyt käsiin. Tähän artikkeliin olemme pakanneet muutamia kaikkein tärkeimmistä vihjeistä ja ohjeista, joista sinun kannattaa saattaa itsesi tietoiseksi!

1. Ota ilo irti eri lajeista

Ensimmäinen vinkkimme on, että omaa vedonlyöntipalettia kannattaa rohkeasti laventaa, jos vain siltä tuntuu. Perinteisen jalkapallon ja jääkiekon lisäksi voit yhtä hyvin ottaa valikoimiisi vaikkapa koripalloa, lentopalloa, F1-kisoja, Esporttia ja viihdekohteita. Monet vedonlyöjät eivät edes ole huomanneet, kuinka monesta asiasta maailmassa tänä päivänä voikaan lyödä vetoa.

Satutko olemaan suuri WWE:n ja showpainin ystävä? Kenties rakastat yli kaiken Euroviisuja tai televisiosta tulevia muita talenttikisoja? Entä ovatko missikisat tai Tangomarkkinat sinulle vuoden kohokohtia?

Melkein mistä tahansa kilpailullisesta voi nykyään lyödä vetoa. Kyseessä ei myöskään tarvitse olla mikään valtavan suuren kokoluokan sarja tai kilpailu, vaan pienistä paikallispeleistäkin saattaa päästä betsaamaan. Oman lapsen juniorifutista tuskin vedonlyöntisivustoilta löytyy, mutta erinäisiä nuorten pelejä on kyllä tarjolla monista maailman kolkista.

Pienimuotoinen vedonlyönti lisää jännitystä aika lailla lajiin kuin lajiin ja tapahtumaan kuin tapahtumaan. Käytä siis ihmeessä mielikuvitustasi ja ota riemu irti laajalla näkökulmalla!

2. Hyödynnä vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntibonukset tekevät pelaamisesta entistäkin hauskempaa. Uudet vedonlyöntisivut 2023 vuonna tarjoavat asiakkailleen kerrassaan huimia bonusetuja, joiden avulla oman vedonlyöntikokemuksen pääsee viemään aivan uusiin stratosfääreihin.

Kenties kaikkein maukkaimpia ovat talletusbonuksina tunnetut edut, joiden myötä oman pelikassaan voi päästä jopa tuplaamaan. Vain 20 euroa tallettava pelaajakin voi näin päästä lyömään vetoa 40 euron edestä. Lisääntyneillä pelirahoilla voi joko lähteä koettamaan useampia kiinnostavia vedonlyöntikohteita tai vaihtoehtoisesti iskeä astetta isomman panoksen yhteen haluamaansa.

On tietysti ensisijaisen tärkeää aina lukea kaikkia bonuksia koskevat bonusehdot. Joskus maksimipanoksia ja kohdevalikoimaa saatetaan rajoittaa melko rankastikin, joten sääntöjä ei missään nimessä tule ohittaa olankohautuksella. Pahimmassa tapauksessa väärin lyöty veto voidaan mitätöidä, jolloin mahdolliset voittorahat valuvat hukkaan.

Talletusbonusten lisäksi suosittuja ovat myös ilmaisvetojen ja riskittömien vetojen kaltaiset edut. Myös niillä voi mukavasti elävöittää vedonlyöntikokemusta.

3. Tilaa mainoskirjeet

Netin käyttäjät perinteisesti eivät kamalasti välitä ylimääräisistä mainoksista. Jo Youtuben ja Spotifynkin kaltaiset näennäisen ilmaiset palvelut ovat nykyään enemmän tai vähemmän täynnä mainoksia, jotka tekevät palveluiden käyttämisestä ilman maksua raskasta. Näinpä moni meistä ennemmin päätyy maksamaan kymmenisen euroa päästäkseen nauttimaan viihteestään ilman ikävästi häiritseviä keskeytyksiä.

Yllä mainitsemamme valossa monista saattaa tuntua hullulta liittyä vapaaehtoisesti nettikasinoiden ja vedonlyöntisivustojen postituslistoille. Jos ja kun tämä kerran yleensä on täysin vapaaehtoista, valtaosa meistä jättää ruudut raksimatta ja jatkaa elämäänsä ennemmin ilman kaupallisia tiedotteita. Totuus kuitenkin on, että tällä alalla mainoskirjeistä ei useinkaan kannata kieltäytyä.

Jos tykkäät lyödä vetoa bonuksilla ja erinäisillä eduilla, on mainoskirjeiden tilaaminen itsestäänselvyys. Koskaan ei nimittäin voi tietää, milloin vedonlyönti sivu haluaa uusia etuja tarjoamalla houkutella asiakkaita takaisin palveluidensa pariin. Etenkin isojen urheilukisojen yhteydessä monet vedonlyöntifirmat pistävät parastaan saadakseen asiakkaat nauttimaan urheilujuhlan tunnusta juuri heidän palveluidensa parissa.

Halutessasi voit asettaa sähköpostipalvelimellesi säännön, joka toimittaa vedonlyöntifirmojen mainoskirjeet automaattisesti roskapostikansioosi. Näin pystyt pitämään saapuneiden viestien kansiosi puhtaana ja pääset silti kurkistamaan tarvittaessa mahdolliset uusimmat tarjoukset roskapostistasi!

4. Huomioi eri vetomuodot

Kun suomalainen pelaaja lyö vetoa, koettaa hän yleensä vastata kysymykseen siitä, kumpi ottelun pelaajista tai joukkueista voittaa. Aina sinun ei kuitenkaan tarvitse lyödä vetoa vain ja ainoastaan voittajista, vaan voit yhtä hyvin kokeilla ennustaa myös varsin muunlaisia asioita.

Muun muassa jalkapallo-ottelut ovat tulleet tunnetuksi lukuisista loistavista vetokohteistaan. Halutessasi voit arvuutella vaikkapa ottelussa nähtävien kulmapotkujen tai keltaisten korttien määrää. Vaihtoehtoisesti voit yrittää veikata ottelun maalintekijöitä sekä tulosta puoliajalla tai tiettynä muuna ajankohtana. Jälleen kerran taivas ja mielikuvitus ovat rajana.

Varsin suosittuja ovat myös niin sanotut tasoitusvedot. Jos esimerkiksi jalkapallon huippumaa Ranska kohtaa kuningaslajissa Luxemburgin kaltaisen heittopussin, saatat haluta antaa tasoituksella jälkimmäisenä mainitulle muutamien maalien tasoituksen. Esimerkiksi tasoitus -5 tarkoittaa, että ottelu ikään kuin alkaa 0–5-tilanteesta Luxemburgin puolelle. Tällä tavoin saatat saada kohteellesi merkittävästi todennäköisemmän voittomahdollisuuden ja pääset jännittämään muutoin ilmiselvältä tuntuvaakin ottelua täysin siemauksin!

5. Pelaa vastuullisesti

Viimeiseksi halusimme lisätä tähän artikkeliimme myös muutaman arvokkaan varoituksen sanan. Täytyy nimittäin muistaa, että vedonlyönti – niin kuin monet muutkin erittäin jännittävät viihdemuodot – voi olla varsin koukuttavaa. Näin ollen on tärkeää pitää huolta siitä, että ei tule koskaan pelanneeksi suuremmalla rahalla kuin mitä oli alun perin tarkoitus. Erityisen tärkeää tämä on muistaa suurien ja pitkäkestoisten urheilutapahtumien kohdalla.

Jos edessä ovat vaikkapa lähes kuukauden kestävät jalkapallon EM-kisat, kannattaa vedonlyönti aloittaa maltillisesti. Mikäli lyöt jo ensimmäisiin otteluihin paljon rahaa kiinni, saattaa oman betsausbudjetin hallinnoiminen nopeasti käydä hankalaksi. Pidäthän siis aina maltin ja järjen matkassa!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment