Skip to content Skip to footer

Androidilta automaattinen arkistointi käyttämättömille sovelluksille

Google ottaa käyttöön Andoir-järjestelmissä automaattisen arkistoinnin, joka poistaa käyttämättömien sovellusten asennukset, mutta pitää tiedot säilössä. Uusi toiminto on samanlainen kuin Applen “Offload Unused apps” -toiminto iOS-käyttöjärjestelmille.

Tämä vapauttaa jopa 60% lisää tilaa puhelimelle ilman sovellusten poistamista. Google on vahvistanut, että uusi arkistointitoiminto on tarjolla vain sovelluksille, jotka on julkaistu App Bundle -muodossa.

Käyttäjät voivat ottaa automaattisen arkistoinnin käyttöön, kun he lataavat sovelluksen Play Storesta ja heidän muistinsa alkaa olla lopussa. Kun käyttäjä hyväksyy ehdot, laite pystyy arkistoimaan sovelluksia, jotka eivät ole käytössä, ja vapauttamaan tilaa. 

Arkistoidut sovellukset löytyvät arkistoiduista sovelluksista ja kotinäytöltä harmaina. Jos haluat käyttää arkistoitua sovellusta, vain valitset sen ja sovellus ladataan uudelleen. Pystyt käyttämään sovellusta samalla tapaa kuin aikaisemminkin. Käyttäjä voi hallita laitteen arkistointia asetuksista. 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment