Skip to content Skip to footer

Astrid Lindgrenin tarinat äänikirjoina

Astrid Lindgren on kirjoittanut joitakin nykyajan suosituimmista lastenkirjoista. Nyt jo edesmennyt ruotsalaiskirjailija on luonut lastenkirjoja, kuten Vaahteramäen Eemeli ja Peppi Pitkätossu, jotka ovat kaikki tunnettuja ja rakastettuja Ruotsin rajojen ulkopuolellakin.

Astrid Lindgren on vastaanottanut useita kirjallisuuspalkintoja, jotka osoittavat, että hän on saanut paljon tunnustusta ja kunnioitusta kirjoituksistaan.

Nyt voit kuunnella ja lukea Astrid Lindgrenin kirjoja Storytelistä. Kokeile Storyteliä ilmaiseksi 14 päivää. Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään, joten voit keskeyttää tilauksesi milloin tahansa haluat, tai jos et koe palvelua riittävän mielenkiintoiseksi.

Astrid Lindgrenin parhaat kertomukset

Kokoelma Astrid Lindgrenin parhaita kertomuksia 4-8-vuotiaille lapsille. Kirja sisältää lukuisia hahmoja ruotsalaiskirjailijan suurimmista klassikoista. Kirja synnyttää halun kuunnella tarinat uudelleen ja uudelleen. Tämä on täydellinen äänikirja perheen pienimmille.

Tarinoiden joukossa on kertomuksia, kuten ”Peppi keksii pönkin”, ”Punasilmäinen lohikäärme” ja ”Pelle lähtee maailmalle”.

Melukylän lapset

Kuusi lasta, Liisa, Lasse, Bosse, Britta, Anna ja Olle, jotka rakastavat leikkiä koko päivän auringossa pitkinä kesäpäivinä, asuvat kolmessa kuusimetsässä Melukylässä Smålandissa.

Kirjassa on paljon hauskoja kohtia ja lapsille sopivia kertomuksia, joita ovat inspiroineet Astrid Lindgrenin oma vapaa ja onnellinen lapsuus Smålandissa.

Veljeni, Leijonamieli

Surullinen tarina kahdesta erottamattomasta veljeksestä, Joonatanista ja Kaarlesta, jotka tapaavat sairauden ja kuoleman jälkeen Nangijalan unimaassa, jossa he taistelevat vapaudesta. Haasteita unimaailmassa on paljon, mutta Nangijalassa mikään ei ole mahdotonta. Tarina, joka osuu suoraan sydämeen.

Vaahteramäen Eemeli

EEMELIII! Tunnemme kaikki hauskan kohtauksen, jossa Eemeliä ajaa takaa änen oma isänsä sen jälkeen kun hän on tehnyt jonkun lukemattomista kepposistaan – kuten ripustanut pikkusiskonsa Idan lipputankoon. Kissankulman maatilalla Vaahteramäellä Smålandissa Eemelille sattuu paljon kaikenlaisia onnettomuuksia.

Astrid Lindgrenin henkilökohtainen suosikkihahmo nostaa hymyn jokaisen huulille.

Katto-Kassinen

Tukholmassa tavallisella katolla asuu erityinen mies nimeltä Karlsson. Hänestä tekee erityisen hänen selässään oleva pieni propelli, jonka avulla hän pystyy lentämään. Samassa talossa asuu pikkuveli, josta tulee nopeasti Karlssonin hyvä ystävä katolla, ja siitä seikkailut vasta alkavatkin.

Peppi Pitkätossu

Peppi Pitkätossu punaisine letteineen on maailman vahvin tyttö. Pepin äiti on taivaassa, ja isä merikapteeni ja alkuasukaskuningas Etelämeren saarella. Siksi Peppi asuu Huvikummussa yhdessä hevosensa, apinansa herra Tossavaisen ja kultarahasäkin kanssa. Pepin parhaita ystäviä ovat Tommi ja Annika, ja yhdessä he löytävät hauskoja ja omituisia asioita.

Ronja Ryövärintytär

Fantastinen, ihmeellinen ja rakastettava kertomus varkaan tyttäristä Ronjasta ja Birkista, jotka asuvat vapaata elämää villissä metsässä. Lopulta Ronjan ja Birkin ystävyys lopettaa sodan kahden varkaan välillä.

Astrid Lindgrenin todellinen mestariteos, josta on tehty myös suosittu elokuvaversio.

Ruotsalaisen kirjailijan kirjat ovat nyt saatavilla suomeksi. Löydät monia Astrid Lindgrenin teoksia Storytelistä. Pidä hauskaa!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment