Skip to content Skip to footer

Blizzard Entertainment ja ESL Yhteistyössä: Avoin Overwatch 2 -esportsturnaus Tulossa

Blizzard Entertainment, maailmankuulu pelijätti, on ilmoittanut uudesta yhteistyöstään ESL:n, johtavan esports-tapahtumajärjestäjän, kanssa. Tämä kumppanuus tuo pelaajille kauttaaltaan avoimen Overwatch 2 -esportsturnauksen, joka on tarkoitettu niin amatööreille kuin ammattilaisillekin.

Uusi formaatti lupaa tuoda tuoretta tuulta Overwatchin kilpailulliseen maailmaan, ja se on vastaus yhteisön pitkäaikaiseen toiveeseen saada peliin lisää osallistuvuutta ja avoimuutta.

Kilpailu kovenee

ESL:n osaaminen ja kokemus esports-tapahtumien järjestäjänä yhdistettynä Blizzardin luomaan laadukkaaseen peliin, luo puitteet jotka ovat vertaansa vailla.

Overwatch 2:n avoin turnaus tulee olemaan näyttämö uusille kyvyille ja antaa mahdollisuuden jokaiselle ansioituneelle pelaajalle näyttää taitonsa suuressa mittakaavassa. Kilpailu tulee olemaan kovaa, ja faron osake esports-markkinalla tulee varmasti kokemaan muutoksia tämän yhteistyön myötä.

Tulevaisuus on täällä

Tämän yhteistyön myötä Blizzard ja ESL eivät ainoastaan vahvista asemaansa esports-maailmassa, vaan myös osoittavat sitoutumisensa peliyhteisön kehittämiseen ja tukemiseen.

Avoimen Overwatch 2 -esportsturnauksen odotetaan houkuttelevan suuren määrän pelaajia ja katsojia ympäri maailmaa, mikä entisestään vahvistaa pelin asemaa yhtenä johtavista kilpapelaamisen nimikkeistä.

Kilpailun tarkemmat yksityiskohdat, mukaan lukien aikataulut ja osallistumissäännöt, julkaistaan lähiviikkoina. Pelaajat ja fanit odottavat innolla pääsevänsä näkemään, mitä kaikkea tämä uusi luku Overwatchin historiassa tuo tullessaan.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment