Skip to content Skip to footer

5 parasta eroottista e-kirjaa

50 Shades of Greyn jälkeen on ilmestynyt paljon eroottista kirjallisuutta. Itseasiassa sitä on tullut niin paljon, että hyvien erottaminen huonoista voi olla vaikeaa. Olemmekin tehneet työn puolestasi ja keränneet yhteen viisi parasta eroottista e-kirjaa. Kaikki kirjat ovat striimattavissa Storytelissä, jota voit kokeilla ilmaiseksi jota voit kokeilla ilmaiseksi 14 päivää.

Rietas orkidea

Rietas orkidea on novellikokoelma, joka koostuu anonyymien naisten kirjoittamista, naisille suunnatuista fantasioista, jotka on tehty kiihottamaan nimenomaan naisia. Kokoelman tarinat tihkuvat seksiä, jossa nainen kuvataan halukkaana ja määrätietoisena nautinnon etsijänä tai vaihtoehtoisesti alistuvana palvonnan kohteena, joka kuitenkin on aina nautinnon keskipisteenä. Tarinat sisältävät erilaisia fantasioita, joissa kokeillaan roolileikkejä, puretaan salattuja haluja ja rentoudutaan nautinnollisten haaveiden parissa.

Ne myös jättävät sopivasti tilaa lukijan mielikuvitukselle. Jokainen kirjan tarina on omalla juonella varustettu kokonaisuutensa, ja tarinat ovat nopealukuisia ja mukaansatempaavia.

After

After on 50 Shades of Greyn tapaan alunperin netissä julkaistu fanfiction-teksti, joka kirjana julkaisunsa jälkeen on noussut kirjalliseksi sensaatioksi ympäri maailmaa. Se on ensimmäinen osa kokonaista kirjasarjaa. Afterissa fanituksen kohteena ovat One Direction -bändin jäsenet, joten toisin kuin 50 Shades, se perustuu todellisiin henkilöihin.

Kirja sijoittuu amerikkalaiseen collegeen, ja kertoo nuoren, kiltin ja viattoman Tessin tarinan, jossa paha poika Hardin johdattaa hänet huumaaviin ruumiin nautintoihin. Kirja on eroottinen rakkausromaani, jossa draamaa löytyy menneisyyden tapahtumista. After hurmaa etenkin vaikuttajaansa huomattavasti realistisemmilla henkilöhahmoilla, joihin kenen tahansa on helppo samaistua.

S.E.C.R.E.T.-Polttava peli

S.E.C.R.E.T. kertoo naisjoukon muodostamasta seksuaalisesta salaseurasta, jonka jäsen myös tarinan päähenkilö Cassie Robichaud on.

Cassie saa tehtäväkseen opastaa uutta jäsenkokelasta, Dauphnea, ja etsiä tälle sopivia miehiä sekä samalla sitä oikeaa itselleen huomaten, että ottajia kyllä riittäisi useampiakin. Kirja on kirjasarjan toinen osa, joka johdattaa lukijan mitä kiihkeämpiin eroottisiin seikkailuihin. Se on mielenkiintoisesti ja vetätävästi kirjoitettu ja mielikuvitusta ruokkiva eroottinen tarina, joka vie lukijansa syvälle salaseuran seksuaalisiin seikkailuihin sekä päähenkilö Cassien mielenmaisemaan ja kiihkeisiin kokemuksiin.

Taklattu

Taklattu kertoo tarinan Drew Evansista. Drew on komea mies, joka on tottunut saamaan pauloihinsa ja itselleen naisen kuin naisen, ja tähän on riittänyt pelkkä hymyn voima. Drew ei hukkaa aikaansa ihmissuhteisiin, vaan kaadettuaan naisen hän poistuu paikalta. Kirjassa Drew työskentelee isänsä investointipankkiirifirmassa, jossa hän saa yhtäkkiä kollegakseen kauniin ja älykkään Katen.

Drew ihastuu tähän täysin, ja hän onkin ensimmäistä kertaa koskaan valmis tekemään naisen vuoksi melkein mitä tahansa. Asiassa on kuitenkin ongelma, sillä Kate on varattu. Juoni on koukuttava ja mukaansatempaavaa, mutta kirja sisältää myös hyvin paljon seksiä, joka innostaa lukijaa kuin lukijaa.

Lumoutunut

Sylvia Day on lukijoiden ylistämä ja muun muassa New York Timesin bestseller-listan kärjestä tuttu amerikkalainen kirjailija, jonka teokset ovat saaneet osakseen myös huomattavaa kansainvälistä menestystä. Hänen palkittuja romaanejaan on käännetty yli 40 kielelle, ja Lumoutunut on näistä yksi. Lumoutunut on eroottinen tarina seksiä tihkuvasta Max Westistä ja hänelle antautuvasta Victoriasta.

Se kertoo Maxin ja Victorian kiihkeän tarinan yksityiskohtaisesti kuvaillen ja vie mukaansa lukijan kirjan huumaaviin seksuaalisiin kuvauksiin. Kirja on mukaansatempaavasti kirjoitettu ja se tarjoaa lukijalleen mahdollisuuden eläytyä Maxin ja Victorin tarinaan ja heidän kuumiin eroottisiin seikkailuihinsa.

 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment