Skip to content Skip to footer

Evil Geniuses Haluaa Lisätä Valden CS:GO-tiimiin

Osana Evil Geniuses -tiimin uudelleen rakentamista organisaatio suunnittelee Valden lisäämistä vuoden 2022 tiimiin.

Tietolähteiden mukaan Evil Geniuses on yrittänyt saada tanskalaisen Valden liittymään sen CS:GO-rosteriin. Evil Geniuses on ollut proaktiivinen CS:GO:n välikaudella ja he ovat valmiit liittämään Team Liquidin Stewie2K:n ja T1:n VALORANT-tiimin Autimaticin riveihinsä. Potentiaalisia jäseniä uuteen tiimiin ovat myös Cerq ja Brehze, joilla on jo sopimukset Evil Geniusesin kanssa.

Ei mene siis kauaa ja Pohjois-Amerikan organisaatio on saanut vuoden 2022 tiiminsä kokoonpanon valmiiksi.

Valden viimeisin sopimus OG:n kanssa on tulossa loppuunsa. Valitettavasti tiimi ei ole saavuttanut haluttuja tuloksia rosterin muutosten jälkeen. Aikaisemmin Valde on pelannut tiimeille North ja Heroic, joissa hän rakensi itselleen tunnettua uraa.

Evil Geniuses aikoo kääntää onnensa CS:GO:n parissa vuonna 2022. Vaikka he ovatkin yksi ainoita CS:n online-kaudella selvinneistä Pohjois-Amerikan tiimeistä, Evil Geniuses ehti kärsiä paljon ja jopa muuttaa Eurooppaan. Tiimi menetti useita tärkeitä pelaajia, kun Tarik päätti jättää pelaamisen ja aloittaa uran striimaajana.

oBon ja michun lisääminen rosteriin jatkoi tiimin alamäkeä. Ja vuosi loppui pohjamutiin PGL Stockholm -finaaleissa. Monet jopa epäilivät, että Evil Geniuses jättäisi CS:GO:n kokonaan. Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että he aikovat jatkaa pelin parissa ja kokeilla jotakin uutta vuonna 2022.

Evil Geniuses 2022-roster on tämän hetken huhujen mukaan seuraavanlainen: Stewie2K, Autimatic, Valde, Cerq ja Brehze.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment