Skip to content Skip to footer

Fifty Shades of Grey ilmaisina äänikirjoina ja e-kirjoina

Fifty Shades – Sidottu on ensimmäinen kirja eroottisessa bestseller-trilogiassa, joka ilmestyi vuonna 2011. Siitä tuli nopeasti valtava hitti aikuisille ja nuorille naisille. Kirja käsittelee jännittävää seksisuhdetta nuoren naisen ja nuoren, mutta myös hyvin menesyneen miehen välillä.

Kaikki trilogian kolme kirjaa ovat todella jännittäviä, ja kun olet lukenut niistä yhden, et pysty lopettamaan. Jos et ole lukenut kirjoja vielä, se ei ole liian myöhäistä. Storytelissä voit lukea kirjan e-kirjana. Voit kokeilla Storyteliä ilmaiseksi 14 päivän ajan täällä.

Fifty Shades -kirjat

Jos et vielä ole ole tutustunut näihin kirjoihin, löydät alapuolelta listan kirjoista sekä lyhyet kuvaukset niistä.

Fifty Shades – Sidottu

Fifty Shades – Sidottu on ensimmäinen kolmesta kirjasta Fifty Shades -trilogiassa. Kirja käsittelee nuorta yliopisto-opiskelijaa nimeltään Anastasia, sekä mystistä ja menestynyttä liikemiestä, Christian Grayta. Anastasia Steel tapaa herra Greyn ensimmäisen kerran haastatellessaan tätä yliopiston sanomalehteen ystävänsä puolesta.

Anastasia tuntee jo ensisilmäyksellä vetoa nuoreen, karismaattiseen ja viehättävään liikemieheen, Christin Grayhin. Alusta asti Anastasia myös huomaa pimeämmän puolen Christianissa, johon hän on ihastunut. He ryhtyvät yhdessä, mutta Christianin ehdoin jännittävään ja äärimmäisen intohimoiseen suhteeseen. Anastasialle selviää nopeasti, että Christianilla on demonisia seksuaalisia mieltymyksiä, mutta myös se, että hänellä itsellään on joitakin pimeitä ja tyydyttämättömiä toiveita, joita hän ei olisi voinut uskoa.

Fifty Shades – Satutettu

Fifty Shades – Satutettu on toinen kirja eroottisesta bestseller-sarjasta, joka kertoo nuoren kirjallisuudenopiskelija Anastasia Steelin ja arvoituksellisen liikemiehen Christian Grayn välisestä suhteesta. Edellisessä kirjassa Anastassia on lähtenyt mukaan dominoivaan suhteeseen, jossa Christian on hallitseva osapuoli. Lopulta Anastasia alkaa pelätä Christian Greyn synkkää ja mysteeristä mieltä sekä demonisia mielihaluja, joita hänellä on, ja jättää hänet sen vuoksi.

Anastasia aloittaa uran kustannusalalla ja yrittää jatkuvasti unohtaa jännittävän ja karismaattisen Christian Grayn. Christian ei kuitenkaan ole valmis luopumaan Anastasiasta, eikä anna tämän mennä. Myös Anastasialla itsellään on vaikeuksia olla ajattelematta Christiania, eikä hän halua päästää Christianista irti. Joten kun Christian ehdotta suhteen jatkamista uusin ehdoin, Anastasian on hyvin vaikea vastustaa kiusausta. Uudelleenkohtaaminen vie Anastasian intohimon pimeyteen, missä hänen täytyy navigoida läpi Christianin dominoivien pimeiden puolien, mutta myös omien synkkien ominaisuuksieen. Tämä ei ole helppoa, kun yhtäkkiä salaisuudet Christianin menneisyydestä alkavat tulla esiin.

Fifty Shades – Vapautettu

Fifty Shades – Vapautettu on kolmas ja viimeinen kirja eroottisessa bestseller-sarjassa, joka kertoo nuoren kirjallisuudenopiskelija Anastasia Steelin ja arvoituksellisen liikemiehen Christian Grayn välisestä suhteesta. Nuoren Anastasia Steelin ja Christian Grayn välinen suhde on sinulle jo tuttu, ja kolmannessa kirjassa heidän suhteensa kokee aivan uudenlaisia käänteitä.

Nyt heillä on kaikki mitä ihmissuhteelta voi toivoa: rakkautta, intohimoa ja läheisyyttä, sekä loputtomalta vaikuttavia mahdollisuuksia tulevaisuuden varalle. Vastoin kaikkia odotuksia Christian Gray on kosinut Anastasia Steeliä, ja häät ovat nyt ohi. Kuitenkin juuri kun on alkanut näyttää siltä, että heidän suhteensa selviää kaikista vastoinkäymisistä, menneisyyden ongelma tulee esiin ja vainoaa onnellista paria siten, että Anastasian suurimmasta pelosta tulee yhtäkkiä totta. 

Grey

Kolmen Fifty Shades –kirjan julkaisemisen ja suosion jälkeen tuhannet lukijat ovat ottaneet yhteyttä kirjailija E.L. Jamesiin kysyäkseen, eikö hän olisi voinut kirjoittaa tarinaa Christian Grayn näkölulmasta. Sen vuoksi uusi romaani Gray antaa lukijoille mahdollisuuden kokea sama tarina uudella tavalla tarinan laskelmoivan ja arvoituksellisen miespäähenkilön, Christian Greyn näkökulmasta.

Fifty Shades -trilogian lukijat tuntevat Christian Greyn hallitsevana ja voimakkaana miehehä, joka ottaa kontrollin kaikissa tilanteissa. Hän elää hienossa ja hyvin kurinalaisessa, mutta tyhjässä maailmassa siihen saakka kun Anastasia törmää hänen toimistoonsa. Mikä Anastasia Steelissä viehättää häntä, ja minkä vuoksi hän ei voi lakata ajattelemasta Anastasiaa? Tässä kirjassa käsitellään monia tunteita, joita Christian ei ymmärrä, mutta joita hän ei myöskään pysty vastustamaan.

Näissä neljässä kirjassa on tarjolla paljon jännitystä, romanssia ja erotiikkaa. Niiden kuunteleminen on mukavaa, kun tarvitset tauon arjen keskelle, tai kun haluat lukea välillä jotakin muutakin kuin dekkareita.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment