Skip to content Skip to footer

Harry Potter -äänikirjat ilmaiseksi

Jos olet Harry Potter ‑fani, tämä uutinen ilahduttaa sinua takuulla: Harry Potter ‑kirjat – joita on myyty yli 450 miljoonaa kappaletta kaikkialla maailmassa – ovat nyt saatavilla äänikirjoina Storytelissä suomeksi ja ruotsiksi.

Voit kokeilla Storyteliä 14 päivää ilmaiseksi. Kokeilujakson aikana sinulla on loistava mahdollisuus selvittää ennen maksullista tilausta, ovatko äänikirjat sinulle sopiva vaihtoehto. Kokeilujaksoon ei sisälly sitoumuksia, joten voit lopettaa tilauksen milloin tahansa, jos et haluakaan jatkaa tilausta maksullisena.

Harry Potter ja viisasten kivi

Sarjan ensimmäisessä osassa tutustutaan orpopoika Harryyn, joka asuu tätinsä ja tämän perheen luona. Harry ei kuitenkaan ole aivan kuin muut lapset. Hän saa tietää 11-vuotissyntymäpäivänään olevansa velho, jota odottaa taianomainen koulutus velhokoulu Tylypahkassa. Samalla Harry myös kuulee, että paha velho Voldemort murhasi hänen vanhempansa hänen ollessaan vielä vauva.

Ensimmäisen kouluvuotensa aikana Harrylle selviää, että Voldemort on edelleen hengissä ja aikeissa palauttaa pahat voimansa entiseen mahtiinsa. Harry ystävineen joutuu tekemään kaikkensa estääkseen Voldemortia löytämästä viisasten kiveä, jonka avulla tämä saisi ikuisen elämän.

Harry Potter ja salaisuuksien kammio

Kirjasarjan toisessa osassa seurataan Harry Potterin toista kouluvuotta Tylypahkassa. Koulun seinille alkaa yllättäen ilmestyä pelottavia tekstejä, joissa kerrotaan, että salaisuuksien kammio on avattu ja että Salazar Luihuinen aikoo puhdistaa koulun jästisyntyisistä oppilaista. Ilkitöitä seuraa hyökkäys. Harry ja ystävät Ron ja Hermione ryhtyvät selvittämään, kuka tai mikä on hyökkäyksen takana. Etsivätyö johtaa heidät monimutkaisen mysteerin äärelle ja salaisen kammion sekä siellä asustavan hirviön jäljille.

Harry Potter ja Azkabanin vanki

Velhovankilan huippuvaarallinen vanki Sirius Musta on päässyt vapaalle jalalle. Tilanne on niin vakava, että taikaministeriön on pakko varoittaa myös jästimaailmaa uhkaavasta vaarasta. Erityisen vaarallinen tilanne on Harry Potterille, sillä vangin tiedetään olevan Harryn perässä. Niinpä Harryn on pysyttävä neljän seinän sisällä Tylypahkassa, sillä se on ainoa paikka maailmassa, jossa hän on turvassa.

Vaikka Tylypahka takaa Harryn turvallisuuden, kolmas kouluvuosi velhokoulussa tuo mukanaan myös muita hankaluuksia, ja Harry ystävineen joutuu taas kerran kasvotusten taikamaailman pimeän puolen kanssa.

Harry Potter ja liekehtivä pikari

Sarjan neljännessä osassa on tullut huispauksen maailmanmestaruuskisojen aika, ja koko velhomaailma odottaa innolla kaikkien aikojen suosituimman urheilulajin suurta mittelöä. Velhojen ja noitien iloiseksi kokoontumiseksi tarkoitettu tapahtuma keskeytyy kuitenkin dramaattisesti, kun pelottavien tapahtumien myötä käy ilmi, että Voldemort on jo lähellä vanhan valta-asemansa palauttamista. Harryn ja hänen ystäviensä neljättä kouluvuotta Tylypahkassa leimaa pelonsekainen tunnelma, sillä tällä kertaa heitä odottavat haasteet voivat olla liian suuria kaikille.

Harry Potter ja Feeniksin kilta

Vietettyään koko kesäloman inhottavan kasvattiperheensä luona Harry ei malta odottaa pääsevänsä takaisin Tylypahkaan, missä hän aikoo ensi töikseen selvittää, miksi hän ei ole kuullut Ronista tai Hermionesta mitään koko kesän aikana. Pian käykin ilmi, että kaikilla on ollut kiire kerätä uudelleen kokoon salainen yhteisö, Feeniksin kilta.

Feeniksin kilta perustettiin aikoinaan Voldemortin vallan aikana, ja se on nyt kerätty uudelleen kokoon pitämään Harry turvassa Voldemortilta. Harrya odottaa Tylypahkan viides vuosi ja sen mukanaan tuomat haasteet.

Harry Potter ja puoliverinen prinssi

Harryn kesäloman ensimmäiset viikot kuluvat surullisissa merkeissä hänen surressaan kummisetänsä Siriuksen kohtaloa ja muistellessaan kauhulla kohtaamista kuolonsyöjien kanssa taikaministeriössä. Harry istuu ja odottaa Dumbledoren saapumista. Dumbledore on ainoa, joka voi kertoa Harrylle, mitä tämän ja Voldemortin outo yhteys perimmiltään tarkoittaa. Harry iloitsee jättäessään kasvattiperheensä lopullisesti mutta ei vielä tiedä, mikä häntä odottaa lapsuudenkodin ulkopuolella, missä sota hyvän ja pahan välillä on juuri alkamassa ja Voldemort on palannut vahvempana kuin koskaan.

Harry Potter ja kuoleman varjelukset

J.K. Rowlingin luoman mukaansatempaavan taikamaailman taru tulee päätökseen, kun kaikkien aikojen tunnetuimmat velhot, Harry Potter ja Voldemort, kohtaavat lopullisessa taistelussa. Kirjassa Harrylla on edessään vaarallinen, hirvittävä ja käytännössä mahdoton tehtävä. Hänen on nimittäin löydettävä ja tuhottava Voldemortin jäljellä olevat hirnyrkit estääkseen maailmaa vajoamasta lopulliseen pimeyteen.

Yhdessä Ronin ja Hermionen kanssa Harry lähtee etsintämatkalle, vaikka kellään heistä ei ole tietoa, missä hirnyrkit voisivat sijaita. Samaan aikaan kello käy, sillä Voldemort etsii koko ajan Harrya kuumeisesti.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment