Skip to content Skip to footer

Henry Cavill sanoo hyvästit muille Witcher-näyttelijöille

“Itseasiassa haluan puhua vain kanssa näyttelijöistäni,” Cavill vastasi yleisön huutojen vihdoin hiljennyttyä, “koska taas kerran oli ilo ja kunnia työskennellä teidän kanssanne. Te tuotte niin paljon elämää ja yksityiskohtia näihin hahmoihin, jotka ovat usein vaarassa muuttua todella yksinkertaisiksi. Ja olette laittaneet näihin hahmoihin työtä, huolenpitoa sekä vaivannäköä. Ja uskokaa minua, teidän kanssa työskentely on ollut suurin ilo minulle. Joten haluan vain sanoa tulevani kaipaamaan teitä. Tulen kaipaamaan teitä todella paljon.” 

Olemme nähneet jo virallisen trailerin Summer Game Fest -tapahtumassa. Näkemässämme videossa kahden ja puolen minuutin ajan Ciri tapaa arpeutuneen Riencen (näyttelijänä nyt Sam Woolf) ja kohtaus muuttuu hektiseksi taisteluksi, jossa nähdään lähes kaikki tärkeistä hahmoista. Videolla näkyy paljon iskuja ja osumia.

Witcher-sarjan 3 kausi julkaistaan kahdessa erässä. Niistä ensimmäinen nähdään jo 29. kesäkuuta, kun taas toinen osa 27. heinäkuuta. Liam Hemsworth tulee korvaamaan Cavillin Geraltin roolissa neljännellä kaudella ja siitä eteenpäin. Sarjasta tullaan näkemään ainakin viisi kautta. Tosin Liam ei ollut Tudumissa mukana. Sen sijaan hänen veljensä Chris Hemsworth nähtiin hypettämässä Extraction 2 -leffaa. 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment