Skip to content Skip to footer

Kokeile SG Kids – palvelua kuukausi ilmaiseksi

SF Kids on striimauspalvelu lapsille ja sitä julkaisee Svensk Filmindustri. Palvelu sisältää ainoastaan Svensk Filmindustrin lapsille tuotettua sisältöä, ja sieltä löydätkin valtavasti suosituimpia lastenelokuvia ja sarjoja kaikenikäisille.

Kokeile SF Kidsiä ilmaiseksi 30 päivää

Kuten muitakin striimauspalveluita, voit kokeilla myös SF Kidsiä ilmaiseksi ensimmäisen 30 päivän ajan. Sinä, tai paremminkin sinun lapsesi, saavat pääsyn kaikkiin elokuviin ja sarjoihin kokeilujakson aikana.

Kokeilujakson päättymisen jälkeen voit halutessasi jatkaa tilausta 6.90 eurolla kuukaudessa, jos lapsesi ovat hulluina palveluun. Pidä mielessäsi, että kokeilujaksoon ei sisälly sitoutumispakkoa, joten sinun ei ole pakko jatkaa tilaustasi ilmaisen jakson jälkeen, muista vain peruuttaa tilauksesi ennen kokeilujakson päättymistä.

Elokuvia ja sarjoja lapsille

SF Kidsistä löydät satoja elokuvia ja sarjoja vain lapsille. Hyvä asia lapsiin keskittyneessä striimauspalvelussa on se, että voit olla täysin varma siitä, etteivät lapsesi näe vahingossa mitään sopimatonta sisältöä, sillä koko tarjonta on kohdistettu lapsille.

Lastenelokuvavalikoima

Nyt vähän lisää lastenelokuvavalikoimasta, joka on saatavillasi SF Kidsissä. Voit löytää palvelusta mahtavia lastenelokuvia, johon sisältyy sekä vanhempia nimiä, jotka ovat tuttuja myös sinun lapsuudestasi, että uudempia nimekkeitä, jotka ovat suosittuja lasten keskuudessa juuri nyt.

Voit esimerkiksi nähdä vanhoja lastenelokuvia, kuten Peppi Pitkätossu ja Veljen Leijonamieli yms. Palvelussa on klassisia Astrid Lindgren –elokuvia, jotka eivät vanhene koskaan, ja joiden tarinat ovat aina jännittäviä lapsille.

Voit löytää myös uudepia elokuvia lapsillesi, kuten Alpha ja Omega, Mörkyli ja Djungelgänget. Nämä voivat olla outoja nimiä sinulle, mutta ne ovat tämän hetken suosituimpia lasternelokuvia.

Lastensarjavalikoima

Elokuvavalikoiman sijasta SF Kidsin sarjavalikoima on kuitenkin kaikista vaikuttavin. Palvelussa on lähes loputon määrä sarjoja, ja uusia lisätään valikoimiin koko ajan.

Myös sarjoista löytyy sekä vanhoja nimiä, jotka ovat ollee suosittuja vuosia, kuten Vaahteramäen Eemeli, Melukylän lapset ja Mikko Mallikas. Nämä ovat todella hyviä sarjoja, jotka ovat suunnattu käymään suoraan lasten sydämiin. .

Uusien sarjojen joukostä löydämme esimerkiksi Palomies Samin, Puuha-Peten, Babarin seikkailut. Neo vat kaikki animaatiosarjoja uudelle laadulla ja hienoilla väreillä sekä hauskoilla hahmoilla, jotka kiinnittävät suoraan lapsesi huomion.

Astrid Lindgrenin tarinat

Astrid Lindgren on ruotsalainen lastenkirjailija ja yksi tunnetuimmista pohjoismaissa. Monet hänen tarinoistaan on filmattu joko elokuvana tai sarjana, ja jotkut niistä ovat animoituja ja jotkut kuvattu oikeiden näyttelijöiden kanssa.

SF Kidsistä voit nähdä kaikki Astrid Lindgrenin tarinat, jotka on filmattu vuosien aikana. Tämä sisältää muun muassa Katto-Kassisen, Peppi Pitkätossun, Vaahreamäen Eemelin, Ronja Ryövärintyttären ja monia muita.

SF Kids iPhonella, Androidilla ja PC:llä

Jos haluat lastesi pystyvän katsomaan elokuvia ja sarjoja tabletilla tai puhelimella, voit myös silloin käyttää helposti SF Kidsiä. Se tarjoaa kehittyneet applikaatiot kaikille iOs- ja Android-laitteille, joten lapsesi voivat strimata suoraan miltä tahansa älypuhelimelta tai tabletilsta.

SF Kids on paras striimauspalvelu lapsille ja voit kokeilla sitä ilmaiseksi 30 päivää  ja jatkaa käyttöä 6.90 eurolla kuussa, mikä on yksi halvimmista tilaushinnoista, jonka voit löytää striimauspalveluista.

Jos sinulla on ongelmia aloittaessasi SF Kidsin kanssa tai jos siinulla on vain jotain yleisiä kysymyksiä striimauspalvelusta, jätäthän kommenttisi alas.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment