Skip to content Skip to footer

Opi englantia ilmaiseksi äänikirjasta

Jos etsit yksinkertaista ja ilmaista tapaa kehittää englannin kielen taitojasi, olet tullut oikeaan paikkaan. Näytämme sinulle, miten opit englantia ilmaiseksi äänikirjan avulla, jota pystyt kuuntelemaan autossa tai älypuhelimeltasi.

Voit opetella englannin kielen alkeita tai parantaa jo hyviä taitoja näillä kolmella kurssilla, joita sinulle suosittelemme. Storytelin valikoimassa on useita muita kielikursseja, joita voit kuunnella ilmaiseksi heidän palvelussaan.

Englannin kielikurssi peruskurssi

Jos et pysynyt perässä peruskoulun oppitunneilla tai kouluaikanasi ainetta ei pidetty tärkeänä, nyt on hyvä aika aloittaa englannin kielen peruskurssi. Kurssin aiheina on lausuminen, aika, päivät, kuukaudet, värit yms.

Tämä peruskurssi on tarkoitettu aloittelijoille ja oppiminen perustuu periaatteeseen kuuntele – toista – opi. Aloitat äänikirjan kuuntelemisen, kuulet sanan tai fraasin ruotsiksi ja englanniksi ja sinun tulee toistaa se. Nauhalla on yhteensä 422 fraasia ja yli 3000 sanaa , joilla tulet pärjäämään mainiosti englantia puhuvissa maissa.

Englannin kielikurssi jatkokurssi

Kun olet suorittanut peruskurssin, voit jatkaa opintojasi jatkokurssilla. Tällä kurssilla opit vielä lisää englantia. Sanat ja fraasit ovat hieman pidempiä ja haastavampia, mutta tulet huomaamaan, että pärjäät jo hieman pidemmässä keskustelussa englannin kielellä.

Tälläkin kurssilla on oppimisperiaatteena kuuntele – toista – opi ja tuletkin oppimaan noin 468 fraasia ja yli 3800 sanaa. Tällä äänikirjakurssilla opit perussanastoa seuraavista aiheista: ruoanlaitto, yritysmaailma, koulut, arki ja paljon muuta.

Opi englantia – edistyneille

Jos todella haluat oppia keskustelemaan englanniksi, kannattaa käydä tämä kurssi. Edellisten kurssien lailla on tämäkin äänikirja ja sopii kuunneltavaksi autossa, matkalla – missä vaan. Kurssin tavoitteena on vahvistaa ja monipuolistaa taitojasi englanninkielisessä keskustelussa.

Tällä kurssilla tulet oppimaa 456 fraasia ja yli 4000 sanaa. Opit myös enemmän englannin kielen kieliopista, jonka ansioista tulet puhumaan vieläkin parempaa englantia.

Kun olet käynyt kaikki kolme kielikurssia, tulee englannin kielen taitosi olemaan jo hyvällä tasolla. Opi ja pidä hauskaa!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment