Skip to content Skip to footer

Ilmaisia äänikirjoja ja e-kirjoja verkossa

Jos etsit hyvää äänikirjaa tai e-kirjaa, jonka haluaisit kuulla/lukea, olet tullut oikeaan artikkeliin. Olen nimittäin koonnut tähän viisi paikkaa, jossa voit joko kuunnella tai lukea ääni- tai e-kirjan. Ja mikä parasta, näiden käyttö on ilmaista.

Storytel

Toinen tärkeä paikka e-kirjoille ja äänikirjoille on Storytel. Sen tilaus maksaa 16,99€ ja myös sitä voit kokeilla ilmaiseksi 14 päivää. Löydät suuren valikoiman kirjoja sekä suomeksi että englanniksi. Storytelista löydät klassikoita, trillereitä, novelleita ja paljon muuta.

Mikäli haluat löytää kirjoja taloudesta, historasta tai henkilökohtaisesta kehityksestä, saat Storytelistä valittavaksesi kattavan valikoiman myös näitä. Storytelista voit löytää lisäksi suosituslistan, jolta löydät sekä tämän hetken suosituimmat kirjat että ne, jotka ovat tulossa myöhemmin.

Hinta: 16,99-20,99€. (Kokeile ilmaiseksi 14 päivää)

Bookbeat

Kuten useimmissa muissakin striimauspalveluissa, tarvitset vain yhden tilauksen, jolla saat käyttöösi kaikki e-kirjat ja äänikirjat. Bookbeatissa on suuri valikoima ääni- ja e-kirjoja suomalaisilta ja pohjoismaisilta kirjailijoilta, ja niiden lisäksi saatavilla on myös monia ulkomaisia kirjoja.

Voit kokeilla kaikkia Bookbeating e-kirjoja ja äänikirjoja ilmaiseksi 14 päivän ajan ilman sitoumuksia. Ilmaisella tilauksella voit käyttää kaikkia Bookbeatin tarjoamia etuja sekä kuunnella ja lukea kirjoja kaikilla laitteillasi Bookbeat-sovelluksen kautta. Kokeile ilmaiseksi 14 päivää.

Hinta: 16,90€ (Kokeile ilmaiseksi 14 päivää)

Nextory

Nextory on yksi harvoista palveluista, joissa on mahdollisuus valita useista tilausvaihtoehdoista, mille on ollut kysyntää markkinoilla. Voit valita kolmesta eri tilausvaihtoehdosta, jotka kukin sisältävät hieman erilaisen pääsyn valikoimaan sekä vaihtelevia etuja.

Voit kokeilla Nextorya 14 päivän ajan ilmaiseksi ja sukeltaa suureen valikoimaan hyviä ääni- ja e-kirjoja. Tarjolla on suuri valikoima sekä lasten että aikuisten kirjallisuutta kaikista genreistä. Valikoima sisältää monia kirjoja niin suomalaisilta kuin myös kansainvälisesti tunnetuilta kirjailijoilta.

Hinta: 13,99–27,99 € (kokeile 14 päivää ilmaiseksi)

Elisa Kirja

Elisa Kirjasta löydät ison valikoiman e-kirjoja ja äänikirjoja, jotka voit ostaa verkkosivulta. Saatavilla on kaikenlaisia kirjoja lastenkirjoilsta klassikoihin. Täältä löydät suosittuja kirjoja kuten Arne Dahlin Valvova silmä, Stephen Kingin Mersumies ja monet muut.

Kuten eLibriksessä, myös täällä on kuitenkin pieni valikoima ilmaisia e-kirjoja ja äänikirjoja (esimerkiksi Harri Nykäsen Tykki luku 1 – Jahti on kuunneltavissa ilmaiseksi Elisa Kirjassa). Ilmaisten ääni- ja e-kirjojen valikoima on kuitenkin todella rajallinen.

Hinta: Ilmainen

Bookboon

Jos olet kiinnostunut ilmaisista oppikirjoista, joiden aiheita ovat kieli, talous ja bisnes, on Bookboon oikea paikka. Sieltä voit ladata ison valikoiman kirjoja työstä, taloudesta ja monesta muusta päivttäistä elämääsi parantavasta aiheesta.

Jos todella koukutut Bookbooniin, voit myös sijoittaa kirjoihin, jotka kuuluvat premium-kategoriaan. Tällöin e-kirjat maksavat vähän, mutta hinta on silti selvästi halvempi kuin kirjakaupassa. Bookboonin kaikki kirjat ovat tietokirjoja.

Hinta: Ilmainen (e-kirjat sisältävät mainoksia)

Show CommentsClose Comments

Leave a comment