Skip to content Skip to footer

Opi ruotsia ilmaisella kielikurssilla äänikirjan avulla

Suunnitteletko lomamatkaa Ruotsiin ja haluat ehkä oppia ruotsin kieltä matkaasi varten? Tai haluatko oppia ruotsia puhtaasta mielenkiinnosta kieltä kohtaan? Olipa syysi opiskella mikä vain, olet saapunut oikealle sivustolle. Tällä sivulla nimittäin kerrotaan, kuinka voit oppia ruotsin alkeet äänikirjan avulla.

Voit kuunnella äänikirjaa Storytelin kautta. Jos sinulla ei vielä ole Storytelin käyttäjätiliä, voit luoda sen ja kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan täällä(kokeilujakso ei sido sinua mihinkään).

Opi ruotsia – alkeiskurssi

Tällä peruskurssilla opit ilmaisemaan kaikkein tavallisimpia asioita ruotsiksi. Äänikirjan avulla opit yleisimmät fraasit, luvut, viikonpäivät, ravintolassa tarvittavan sanaston ja paljon muuta. Lyhyesti sanottuna opit pärjäämään arkisissa tilanteissa matkustaessasi Ruotsissa.

Kurssi on rakentunut niin, että kuulet ensin opetettavan fraasin suomeksi, minkä jälkeen kuulet saman fraasin kahteen kertaan ruotsiksi (ensin hitaasti ja sitten normaalilla puhenopeudella). Jokaisen ruotsinkielisen puheenvuoron jälkeen on sinun vuorosi sanoa sama fraasi, jotta opit lausumaan oikein.

 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment