Skip to content Skip to footer

Kolme parasta vaihtoehtoa Netflixille

Netflix on oikein hyvä suoratoistopalvelu suurella valikoimalla sarjoja ja elokuva, mutta joskus tulee tilanne, että sitä vaan haluaa katsoa jotain muuta ja pitää vähän taukoa palvelusta. Mutta mitä vaihtoehtoja Netflixille löytyy?

Tässä artikkelissa käymme läpi kolme parasta vaihtoehtoa Netflixille. Olen jakanut vaihtoehdot kategorioihin sillä perusteella, missä on parhaat sarjat, elokuvat ja valikoimaa lapsille.

Viaplay (sarjavaihtoehto)

Jos olet hulluna sarjoihin, mutta Netflixin valikoima tuntuu jo läpikäydyltä, kokeile Viaplayta. Viaplay on pohjoismainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden striimata elokuvia, sarjoja ja urheilua. Palvelussa vaikutuksen tekee lähinnä sarjojen valikoima. Löydät muun muassa sarjoja kuten The Blacklist, The Walking Dead, StartUp, House, Mr. Robot ja paljon muuta.

Sarjojensa lisäksi Viaplayllä on hieno valikoima elokuvia ja voit jopa vuokrata viimeisimpiä menestyselokuvia palvelun kautta. Tämän lisäksi voit striimata urheilua yli 20 urheiluliigasta (esim. Superliiga ja Premiere League).

Voit kokeilla Viaplayta 100% ilmaiseksi 14 päivän ajan eikä kokeilu sido sinua jatkuvaan tilaukseen. Voit milloin tahansa kokeiluajan aikana irtisanoa tilauksen eikä sinua veloiteta.

C More (elokuvavaihtoehto)

Jos etsit elokuvia, on C More se suoratoistopalvelu, jota sinun tulisi kokeilla. Palvelusta löytyy elokuvia sekä lasten että aikuisten makuun. Valikoima sisältää viimeisimmät jättimenestyselokuvat, joita pääset katsomaan C Moren jäsenenä. Elokuvien lisäksi C Morella on kohtuullisen hyvä valikoima sarjoja (ei kuitenkaan Viaplayn valikoiman laajuinen).

Jos pidät golfista, voit jopa tilata C Morelta sellaisen jäsenyyden, jossa pääset seuraamaan kaikkia suuria golfturnauksia suorana lähetyksenä netistä. Tällöin pääset aitiopaikalta katsomaan turnauksia, kuten THE PLAYERS, FedEx Cup suomenkielisellä kommentaattorin johdolla.

Juuri nyt voit kokeilla C Morea ilmaiseksi 14 päivän ajan ilman sitoumuksia.

SF Kids Play (vaihtoehto lapsille)

Netflix on tehnyt paljon töitä sen eteen, että lasten valikoima paranisi lisäämällä lastensarjoja ja -elokuvia. Jos olet tästä tilannut Netflixiä, voisi sinulle hyvänä vaihtoehtona käydä SF Kids Play. Tämä suoratoistopalvelu on yksinomaan erikoistunut tarjontaan lapsille ja sen valikoimassa on tämän päivän suosituimmat ja uusimmat lastensarjat ja -elokuvat.

Valikoimasta löytyy muun muassa sarjoja kuten Mikko Mallikas, Vaahteramäen Eemeli, Palomies Sami sekä Astrid Lindbergin suosituimpia elokuvia kuten Veljeni Leijonamieli ja Peppi Pitkätossu.

Kaiken tämän saat hintaan 6,90€/kk eikä tilauspäätöstä tarvitse edes heti tehdä, sillä palvelu tarjoaa 30 ilmaisen kokeilujakson. Kokeilukausi ei sido mihinkään, vaan voit huoletta sanoa irti tilauksen kokeilun aikana, jos palvelu ei tunnu käyttöösi sopivalta.

Nämä olivat 3 parasta vaihtoehtoa Netflixille. Toivon, että vinkkini auttoivat sinua päätöksen teossa, ainakin voit kokeilla jokaista palvelua ilmaiseksi ennen kuin teet päätöksen. Jos sinulla on kysymyksiä jätä ne mielellään alla olevaan kommenttikenttään.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment