Skip to content Skip to footer

Kolikkopelit netissä tuovat arkeen ripauksen jännitystä

Ihana, kamala arki – joskus puuduttava, joskus taas mukavan turvallinen. Miten sinun arkiviikkosi yleensä sujuvat? Usein päivät täyttyvät töistä, koulusta, kodin pyörityksestä, lasten harrastuksista, ruokaostoksista ja muusta välttämättömästä. Onneksi mukaan mahtuu myös niitä hetkiä, jotka voidaan omistaa vain itselle!

Arjen pienet hengähdyshetket ovat tärkeitä ja antavat virtaa loppuviikkoon, mutta ne voivat tuoda myös hieman jännitystä rutiinien keskelle. Tähän toimivat mainiosti kolikkopelit netissä: niiden parissa on helppo viettää pari minuuttia missä tahansa. Esimerkiksi https://nomini.com/fi/games/categories/slots tarjoaa reilun kokoisen valikoiman, josta testailla erilaisia pelityyppejä.

Kolikkopelien valikoima netissä on valtava

Netin ja nykyteknologian tarjoamat mahdollisuudet ovat saaneet pelituottajat venyttämään mielikuvituksensa rajoja, ja pelisivustoilta löytyykin tuhansia erilaisia kolikkopelejä. Tämän ansiosta jokainen voi löytää omaan makuun sopivaa pelattavaa.

Perinteiden ystävät voivat kokeilla vaikkapa klassisia kolmerivisiä hedelmäpelejä, jotka ovat virtuaalisia versioita kauppojen auloista tutuista pelilaitteista. Niissä pyörii tutut symbolit ja nostalgiset peliäänet, mutta monissa niistä on tarjolla hieman ekstraa. Käytössä saattaa olla vaikkapa jokerimerkki, joka voi korvata muita symboleja, tai bonusmerkki, jolla voit saada maksuttomia kierroksia pelissä.

Jos taas haluat kokeilla jotain modernimpaa, voivat videokolikkopelit olla hyvä vaihtoehto. Niissä kelojen määrä vaihtelee tyypillisesti 4–6 välillä, ja ne on elävöitetty aina jollain teemalla. Teemoja on laidasta laitaan aina lemmikeistä kauhuun, seikkailuun, bändeihin, muinaisiin kansoihin ja muuhun. Monissa uudemmista peleistä on käytetty 3D-teknologiaa, joten teemat voivat olla todella näyttäviä.

Videokolikkopeleistä tekee erityisen hauskan se, että niiden sisään on usein rakennettu erilaisia erikoisominaisuuksia. Niissä voi olla vaikkapa uuteen pelikenttään vievä bonustoiminto, voittoja korottavia ekstrakertoimia, peliruutuun avautuvia onnenpyöriä tai muuta kivaa.

Tämän hetken suurimpiin suosikkeihin kuuluvat Megaways-pelit, joita löytyy jo useita kymmeniä, ja määrä kasvaa koko ajan. Ne ovat videokolikkopelejä, joissa peliruutu on jokaisella kierroksella eri näköinen. Tämä johtuu siitä, että jokainen kela toimii itsenäisesti ja voi pitää sisällään eri määrän symboleja. Näissä peleissä on parhaimmillaan yli 200 000 tapaa voittaa.

Saatavilla on myös progressiivisia pelejä

Nettikolikkopelit voivat sisältää myös jättipotteja, mikä voi nostaa mahdolliset voittosummat todella suuriin sfääreihin. Jättipottipelejä on kahden tyyppisiä: kiinteitä ja progressiivisia. Niitä yhdistää kuitenkin se tekijä, että päävoittoon voidaan päästä käsiksi suhteellisen pienillä summilla.

Kiinteän potin peleissä pääpalkinto on aina samansuuruinen riippumatta siitä, miten paljon peliä pelataan. Progressiivisen potin peleissä taas pääpalkinto kasvaa jatkuvasti, sillä jokaisesta pelissä pelatusta panoksesta napataan siivu yhteiseen pottiin. Kun sitten joku onnekas pelaaja onnistuu saamaan juuri oikeat symbolit keloille, hän nappaa koko potin parempaan talteen.

Progressiivisissa jättipottipeleissä voittosummat ovat kohonneet parhaimmillaan yli 18 miljoonaan euroon, ja pottien lähtötasotkin ovat muhkeita. Suomeenkin on osunut muutamaan otteeseen muhkean kokoisia voittoja – ne ovat siis omiaan tuomaan lisäjännitystä arjen keskelle.

Kiinnostaisiko sinuakin testata kolikkopelit netissä?

Show CommentsClose Comments

Leave a comment