Skip to content Skip to footer

Näin näet Keeping Up With the Kardashians ilmaiseksi ilman mainoksia

Suositusta Keeping Up With the Kardashians –sarjasta on tehty jo 15 tuotantokautta. Jos olet hulluna Kimiin, Kourtneyyn, Khloéen ja muuhun Kardashianien perheeseen, minulla on sinulle hyviä uutisia. Voit nimittäin katsoa kaikki kauden täysin ilmaiseksi (jopa ilman mainoksia). Täysin laillisesti tietenkin. Annathan minun kertoa, kuinka.

Katso Keeping Up With the Kardashians hayu-palvelusta

Voit katsoa kaikki Keeping Up With the Kardashian –tuotantokaudet hayusta. hayu maksaa 5 euroa kuussa, mutta voit kokeilla sitä ilmaiseksi 30 päivän ajan. Näiden 30 päivän ajan voit käyttää palvelua täysin kuten haluat (ja voit myös katsella monia muita sarjoja, joita hayu tarjoaa).

Katsoaksesi Keeping Up with the Kardashians –sarjaa sinun on luotava käyttäjätunnus hayuun. Tämä ei sido sinua mihinkään. Et siis ole velvoitettu jatkamaan tilaustasi 30 päivän kokeilujakson jälkeen.

Sinun kannattaa huomioida, ettei hayun tarjoamissa sisällöissä ole vielä suomenkielisiä teksityksiä. Voit kuitenkin katsoa sarjoja englanninkielisillä tekstityksillä, mikäli siitä on sinulle apua.

Keeping Up With the Kardashians

Keeping Up With the Kardashians on amerikkalainen reality-sarja, jossa seurataan Kardashienin j Jennerin perheitä. Sarjaa on lähetetty vuodesta 2007, ja siitä on tullut todella suosittu.

Sarjassa seurataan näitä henkilöitä:

Kim Kardashian: Kim on todennäköisesti perheen kuuluisin hemkilö. Hän on toiminut monien julkkisten (esim. Paris Hilton) stylistina. Hän kuitenkin tuli tunnetuksi ensimmäisen kerran kun hänen ja hänen poikaystävänsä Ray J.:n seksivideo ilmestyi internettiin vuonna 2007. Nykyään Kim on naimisissa Kanye Westin kanssa, ja heillä on kolme lasta: North, Saint ja Chicago.

Kourtney Kardashian: Kourtney on vanhin neljästä sisrauksesta, ja hänellä on kolme lasta Scott Disickin kanssa. Parilla on kuitenkin ollut hyvin myrskyisä suhde johtuen esimerkiksi Scottin pettämisestä, ja kuvasta, joka Scottista ja hänen ex-vaimostaan Chloe Bartolista julkaistiin vuonna 2015 Kourtneyn ollessa kotona parin vastasyntyneen lapsen kanssa.

  • Khloé Kardashian: Khloé on perheen kolmas tytär. Vuosina 2009-2016 hän oli naimisissa koripalloilija Lamar Odomin kanssa. Myrskyisä suhde kuitenkin päättyi vuonna 2016, jonka jälkeen Khloé alkoi seurustella toisen koripalloilijan, Tristan Thompsonin kanssa. Vuonna 2018 Khloé synnytti tyttären, True Thompsonin.
  • Rob Kardashian: Joukon viimeinen on Rob, jolla on masennuksensa vuoksi ollut ongelmia painonsa kanssa, eikä hän sen vuoksi ole osallistunut kaikkiin tuotantokausiin. Vuonna 2016 hän kihlautui Blac Chunan kanssa, joka oli perheen entinen vihollinen, ja jolla on lapsi Tygan kanssa (Kylie Jennerin ex).
  • Kendall Jenner: Kendall Jenner on neljän yllä mainitun siskopuoli, sillä hän on Krisin ja Brucen (nykyään Caitlyn) tytär. Kendall on tunnustettu huippumalli, joka on työskennellyt muun muassa Calvin Kleinille, H&M:lle, Victoria’s Secretille ja monille muille. Mallinuransa lisäksi hän on myös kirjoittanut kaksi kirjaa yhdessä siskonsa kanssa.
  • Kylie Jenner: Kylie on Kendallin sisko ja puoli sisar neljälle muulle sisarelle. Kuten siskonsa, myös Kylie on työskennellyt mallina. Sen lisäksi hänellä on oma reality-sarja. Hän on ollut yhdessä räppäri Tygan kanssa, ja nykyään hänellä on lapsi toisen räppärin, Travis Scottin kanssa.
  • Kris Jenner: Kris on yllä mainittujen henkilöiden äiti. Hän sai neljä ensimmäistä lastaan lakimies Robert Kardashianin kanssa, kun taas Kendallin ja Kylien hän sai Bruce Jennerin kanssa (nykyään Caitlyn Jenner). Nykyään hän toimii kaikkien perheenjäsenten manageria, sekä Khloén ja Lamarin tuottajana.
  • Caitlyn Jenner (ent. Bruce Jenner): Caitlyn Jennerillä on Kris Jennerin kanssa lapset Kendall ja Kylie. Vuonna 2015 Caitlyn korjasi sukupuoltaan ja otti nimen Caitlyn Jenner. Nykyään hänestä on tullut roolimalli monille transsukupuolisille ja homoseksuaaleille ympäri maailman.

Kaikki perheenjäsenet ovat nykyään maailmankuuluuja ja heillä on paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa. Heidät nähdään usein muiden julkisten, kuten näyttelijöiden, suunnittelijoiden ja muiden kanssa. Jos haluat katsella heidän hyvin suosittua televisiosarjaansa, voit tehdä sen nyt hayun käyttäjänä. Muista, ettei tähän sisälly sitoumuksia. Et siis ole velvoitettu jatkamaan tilaustasi, jos koet, ettei se olekaan sinua varten.

Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita kysymyksesi kommenttikenttään alapuolelle

Show CommentsClose Comments

Leave a comment