Skip to content Skip to footer

Vuokraa elokuvia netistä

Palvelut, kuten Youtube, Google Play Movies, Apple TV ja FandangoNow, tarjoavat kaikki kattavan valikoiman elokuvia, joita voit vuokrata yksittäin ilman tilausta. Amazon Prime Video puolestaan tarjoaa itse asiassa yksittäisiä vuokrauksia tilauspalvelunsa lisäksi Prime-jäsenille.

Kun olet luonut tilin johonkin yllä olevista palveluista ja lisännyt maksutietosi, nimikkeen vuokraaminen on helppoa vain muutamalla napsautuksella. Useimmissa tapauksissa voit yksinkertaisesti selata alustan verkkosivustoa tai ladata palvelun sovelluksen.

Kuinka paljon suoratoistoelokuvien vuokraus maksaa?

Amazon Prime Video, Youtube, Apple TV, FandangoNow ja Google Play Movies antavat sinun vuokrata elokuvia vain 3 €:lla, vaikka useimmat uudemmat julkaisut maksavat 8 € valitsemastasi laadusta riippuen. Uudet elokuvat, joita esitetään edelleen teattereissa, voivat kuitenkin maksaa hieman enemmän, mutta joidenkin elokuvateattereiden vuokrahinta on jopa 20 €.

Kuinka kauan voit suoratoistaa elokuvia vuokrauksen jälkeen?

Sinulla on yleensä 30 päivää aikaa alkaa katsoa nimikettä, kun olet vuokrannut sen. Kun painat play-painiketta, sinulla on yleensä 48 tuntia aikaa vuokra-ajan päättymiseen.

Voitko ostaa suoratoistoelokuvia pysyvästi säilytettäväksi?

Monissa tapauksissa voit ostaa digitaalisen elokuvan pelkän vuokraamisen sijaan. Tämän avulla voit suoratoistaa sitä milloin haluat niin kauan kuin haluat. Digitaalisten elokuvien ostohinnat vaihtelevat yleensä 5–30 dollarin välillä elokuvan uudesta riippuen. Elokuvien 4K Ultra HD -versiot ovat joskus kalliimpia kuin teräväpiirtoversiot tai standarditarkkuudet.

On kuitenkin huomattava, että digitaaliset ostot eivät ole yhtä pysyviä kuin DVD- tai Blu-ray-levyjen ostaminen. Kun ostat digitaalisen elokuvan, ostat käytännössä lisenssin jatkaaksesi kyseisen nimikkeen suoratoistoa valitsemastasi palvelusta. Mutta jos tämä palvelu jollakin tavalla lakkaa toimimasta tai menettää oikeudet ostamaasi nimikkeeseen, on mahdollista, että menetät pääsyn digitaaliseen kopioosi.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment