Skip to content Skip to footer

Opi espanjaa ilmaiseksi äänikirjasta

Etsitkö yksinkertaista ja ilmaista tapaa kehittää espanjan kielen taitojasi samalla kun istut autossa matkalla töihin? Espanjan kielikurssi äänikirjana voi olla etsimäsi ratkaisu. Mutta mistä sellaisia äänikirjoja löytää?
Yksi mahdollisista paikoista on Storytel. Palvelusta löydät valikoiman erilaisia äänikirjoja ja parasta on se, että voit ilman sitoutumista kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan. Jos huomaat, että palvelu ei ole sinua varten, voit yksinkertaisesti irtisanoa tilauksen ilmaisen kokeilukauden jälkeen.

Olemme listanneet Storytelin parhaat äänikirjat, joista voit oppia espanjaa.

Espanjan kielikurssi peruskurssi

Tämä kurssi on tarkoitettu espanjan kielen oppimisesta kiinnostuneelle vasta-alkajalle. Peruskurssi on kaksikielinen, mikä tarkoittaa sitä, että kuulet ensin fraasin ruotsiksi ja sen jälkeen espanjaksi. Aluksi hitaasti ja sitten uudestaan normaalilla keskustelutemmolla.

Sen jälkeen toistat fraasit oppiaksesi oikean lausumistyylin. Tällä kolmen tunnin kielikurssilla opit espanjan kielen perusasioita, kuten numerot, viikonpäivät ja miten asioida kaupassa.

Espanjan kielikurssi jatkokurssi

Tämä kielikurssi jatkaa siitä, mihin peruskurssilla jäätiin ja suositellaankin käytäväksi sen jälkeen. Kurssi on rakenteeltaa täysin samanlainen kuin ensimmäinen kurssi. Kuulet ensin fraaseja ruotsiksi, sitten hitaasti espanjaksi ja vielä uudestaan espanjaksi normaalilla puhenopeudella.

Fraasit käyvät hieman haastavammiksi ja aiheita tulee lisää, mm. Ruoan laitto, keskustelut aamuisin ja arjen elämä.

Espanjan kielikurssi syventävä kurssi

Viimeinen kurssi on edistyneille espanjan kielen opiskelijoille ja on suunniteltu käytävän kahden edellisen kurssin jälkeen. Tämä kurssi on vain yhdellä kielellä ja koostuu vain espanjan kielisistä dialogeista. Kurssista on erityistä hyötyä, jos todella haluat oppia keskustelemaan espanjaksi.

Opit kaikkea lentokentän check-inistä auton vuokraukseen ja siihen, miten espanjaksi kanssakäyt hotellissa tai toivotat vieraasi tervetulleeksi.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, voit kertoa ne meille alla olevaan kommenttikenttään. Vastaamme kysymyksiisi niin nopeasti kuin mahdollista.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment