Skip to content Skip to footer

Overwatch 2 -peli Tulee Olemaan Ilmainen ja Tiedämme jo Early Access -julkaisupäivän

Overwatch 2 -peli julkaistaan ”early access” -jakeluun lokakuussa Activision Blizzardin mukaan. Tai ainakin pelin PVP-osat julkaistaan tällöin. Suuri muutos alkuperäiseen Overwatch-peliin verrattuna on, että kakkososa tulee olemaan ilmainen pelattava peli. Pelit julkaistaan alustoille PC, Xbox Series X / S, Xbox One, PS5, PS4 ja Nintendo Switch.

”Emme jaksa odottaa, että pääsemme julkaisemaan Overwatch 2 -kokemuksen 4. lokakuuta ja esittelemään uuden kilpailukykyisen vision, johon sisältää mahtavaa uutta sisältöä sekä uudelleen kuviteltuja ikonisia hahmoja, karttoja sekä peliä, jotka tekivät alkuperäisestä niin suositun,”

Blizzardin johtaja Mike Ybarras kertoi tiedotteessa. ”Tämä on alku pelisarjan aina käynnissä olevalle ja aina kehittyvälle aikakaudella. Ja sitoudumme uudelleen palvelemaan pelaajia säännöllisillä sekä huomattavilla päivityksillä, joita on suunniteltu pitkälle tulevaisuuteen Overwatch 2 -pelin pitämiseksi tuoreena ja hauskana vuosien ajan.”

Lisäksi Blizzard esitteli toisen uuden hahmon Overwatch 2 -pelille: Junker Queen. Yritys kuvailee hahmoa hyvin liikkuvana ja aseita heiluttelevana entisenä Overwatch-kapteenina, jolla on kyberneettisiä kykyjä.

Yritys aikaa jakaa lisää suunnitelmiaan Overwatch 2 -pelille sen julkaisutapahtuman livestriimissa 16. kesäkuuta kello 13:00 ET.

Blizzard kertoi suunnitelmistaan julkaista Overwatch 2 -pelit jo vuonna 2019, mutta vasta viime aikoina he ovat toden teolla keskittyneet pelin esittelyyn maailmalle. Suljettu betajulkaisu on jo suoritettu. Yritys on jakanut pelin PVP:n ja PVE:n kehittämisen erikseen.

PVP-elementit ovat jo osa lokakuun julkaisua, mutta PVE-ominaisuudet eivät ole vielä saatavilla. Pelaa pelejä Overwatch ja muut vastaavat päästäksesi tunnelmiin ennen uuden Overwatch 2 -pelin julkaisua!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment