Skip to content Skip to footer

Rawkus ei Enää Valmenna Sentinels-joukkuetta

Rawkus kertoi viime yönä Twitterissä, että hän ei enää toimi Sentinelsin valmentajana. Ilmoitus tapahtui välittömästi Sentinelsin hävittyä ensimmäisessä kartassaan NA VCT Challengers One e-urheilu -kisoissa OpTicia vastaan luvuin 2-13.

Tilanteesta kiinnostavamman tekee myös se, että Rawkusin mukaan hän ei ole toiminut joukkueen valmentajana kuluneiden kahden viikon aikana.

Valitettavasti kuitenkin tälle FaZe-pelaajasta Sentinelsiin siirtyneelle valmentajalle ainut hänen ansioluetteloonsa merkattava turnaus tulee olemaan VCT Champions, jossa Sentinels tippui kelkasta hävittyään FURIA:lle ja KRÜ Esports -tiimille ryhmäkarsinnoissa.

Lisäksi Rawkus kertoi tarkemmin diilistä, jonka FaZe ja Sentinels olivat tehneet hänestä. Organisaatiot olivat sopineet Rawkusin lainaamisesta hänen FaZe-sopimuksensa loppuun saakka 1. tammikuuta saakka, kun FaZe tippui peleistä VCT Last Chance Qualifier -karsinnoissa. Eli heillä jäivät loput pelit välistä.

Kummatkin osapuolet ovat yrittäneet päästä sopimukseen tehtävästä diilistä tämän jälkeen, mutta valitettavasti yhteisymmärrykseen ei päästy.

”Sopimuksellisesti minun täytyy muuttaa kaikki takaisin FaZe:lle, mutta kummallakaan osapuolella ei ole tarkoitusta, että olisin osa tiimiä uudelleen,”

hän sanoi Twitlonger-viestissä.

”Olen sanonut julkisesti, että harkitsin valmentamista ainoastaan mukana olevien ihmisten ja ympäristön takia, koska se oli täydellinen minulle,”

Rawkus selitti.

Warkus etsii nyt uutta e-urheilun tiimiä pelaajana. Hänelle mieluiset roolit ovat Jett/Sova/Smokes/sentinel, mutta hän on valmis kokeilemaan muutakin. Ilmeisesti mitä vain, ettei hänen tarvitsisi olla enää osa FaZea.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment