Skip to content Skip to footer

Striimaa äänikirjoja ja e-kirjoja verkossa – Löydä parhaat palvelut täältä!

Tablettien ja älypuhelinten noustua käytetyimmiksi elektroniikkalaitteiksi ovat myös digitaaliset kirjat tulleet todella suosituiksi. Suosiotaan eivät ole kasvattaneet ainoastaan E-kirjat, vaan yhä suositummaksi ovat viime vuosina nousseet myös äänikirjat. Suosion kasvu johtuu siitä, että tällaisten kirjojen lukeminen ja kuunteleminen on helppoa missä tahansa. Suosion kasvu onkin johtanut siihen, että yhä useammat palvelut ovat alkaneet tarjota mahdollisuutta tilata E-kirjojen ja äänikirjojen suoratoistopalveluita verkossa. Me olemme arvostelleet ne kaikki.

Storytel

Arvosana: 4/5

Storytel on ruotsalainen suoratoistopalvelu, joka antaa sinulle mahdollisuuden kuunnella rajattomasti suurta joukkoa ääni- ja E-kirjoja. Arviomme mukaan Storytel on paras suoratoistopalvelu siitä syystä, että se tarjoaa paljon laajemman valikoiman kirjoja kuin kilpailijansa.

Storytel on ruotsalainen kirjojen striimauspalvelu, joka toimii samalla tavalla kuin kilpailevat striimauspalvelut: maksat joka kuukausi kiinteän kuukausihinnan, jolla saat pääsyn kaikkiin palvelun sisältämiin ääni- ja e-kirjoihin.

Storytelin avulla voit ottaa suosikkikirjasi mukaan mihin tahansa älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen avulla sekä offline- että online-tilassa. Sinulle annetaan myös kirjaehdotuksia aiemmin lukemasi perusteella, ja pääset valitsemaan kirjoja Skandinavian suurimmasta äänikirjakirjastosta.

Hinta: 16,99-20,99 € kuukaudessa

Nextory

Arvosana: 5/5

Nextory on ruotsalainen suoratoistopalvelu, joka antaa sinulle mahdollisuuden kuunnella rajattomasti suurta joukkoa ääni- ja E-kirjoja. Arviomme mukaan Nextory on paras suoratoistopalvelu siitä syystä, että se tarjoaa paljon laajemman valikoiman kirjoja kuin kilpailijansa.

Nextory tarjoaa kolme erilaista tilausvaihtoehtoa, toisin kuin Storytel ja BookBeat, joilla on vain yksi tilausvaihtoehto. Standarditilauksen lisäksi Nextory tarjoaa myös edullisemman vaihtoehdon, johon kuuluu rajoitettu valikoima kirjoja, sekä kalliimman perhetilauksen, jonka avulla jopa neljä henkilöä voi striimata kirjoja yhtä aikaa.

Hinta: 13,99-27,99 € kuukaudessa

BookBeat

Arvosana: 4/5

BookBeat on ruotsalainen kirjojen suoratoistopalvelu, joka toimii hyvin samalla tavalla kuin Nextory. Maksat kuukaudessa tietyn summan, jolla voit käyttää äänikirjoja ja E-kirjoja niin paljon kuin haluat.

Valikoima on erittäin hyvä koostuen tuhansista kirjoista, joita on tarjolla kaikista eri kategorioista. Storytelin tapaan voit striimata kirjoja oman applikaation kautta ja saat kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivää.

Hinta: 16,90 € kuukaudessa

Show CommentsClose Comments

Leave a comment