Skip to content Skip to footer

VADELMAHILLO JA HÄIVÄHDYS RUUSUA

Maustetut marjahillot osa kaksi: ruusuvedellä maustettu vadelmahillo. 

Vadelman ja ruusun yhdistelmä oli niin hurmaava juhannukseksi leipomassamme kakussa, että halusimme maustaa myös pari purkkia vadelmahilloa ruusuvedellä. Hilloa voikin sitten talvella käyttää täytekakun tai kääretortun väliin, leivoksiin tai kohvehtien täytteeksi.

Vadelman ja ruusun aromit täydentävät toisiaan.

Ruusuvedellä maustettu vadelmahillo

  • 1 litra vadelmia
  • 1/2 dl vettä
  • 250 g hillosokeria
  • 4 tl ruusuvettä

1. Kuumenna vadelmat ja vesi kattilassa.
2. Lisää hillosokeri, sekoita ja keitä hilloa noin 10 minuutin ajan.
3. Ota kattila pois liedeltä. Lisää ruusuvesi hillon joukkoon ja maista, että voimakkuus on sopiva sinun makuusi.
4. Tölkitä hillo puhtaisiin ja kuumennettuihin tölkkeihin. Anna jäähtyä ja säilytä viileässä. Nauti sopivassa yhteydessä!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment