Terveys June 6, 2021
453Views 0Comments
Maustetut marjahillot osa kaksi: ruusuvedellä maustettu vadelmahillo.
Vadelman ja ruusun yhdistelmä oli niin hurmaava juhannukseksi leipomassamme kakussa, että halusimme maustaa myös pari purkkia vadelmahilloa ruusuvedellä. Hilloa voikin sitten talvella käyttää täytekakun tai kääretortun väliin, leivoksiin tai kohvehtien täytteeksi.
1. Kuumenna vadelmat ja vesi kattilassa.
2. Lisää hillosokeri, sekoita ja keitä hilloa noin 10 minuutin ajan.
3. Ota kattila pois liedeltä. Lisää ruusuvesi hillon joukkoon ja maista, että voimakkuus on sopiva sinun makuusi.
4. Tölkitä hillo puhtaisiin ja kuumennettuihin tölkkeihin. Anna jäähtyä ja säilytä viileässä. Nauti sopivassa yhteydessä!