Skip to content Skip to footer

Viisi uutta Steam-peliä, joista et ole kuullut

Haluamme nostaa esiin muutamia tuntemattomampia timantteja, joiden julkaisuun et luultavasti ole kiinnittänyt huomiota, jos et käy läpi kaikkia Steamin uusia pelejä. 

Night Security | 夜間警備

Chilla’s Art on pieni japanilainen pelistudio, joka keskittyy lyhyisiin ja pelottaviin ensimmäisen persoonan kauhupeleihin. Night Security on heidän viimeisin pelinsä ja kuten nimi jo vihjaakin, pelaaja toimii vartijana, jonka tehtävä on suojella tornia keskellä yötä. 

Fall of Porcupine

Fall of Porcupine on narratiivinen seikkailupeli, jonka päähenkilö on hiljattain valmistunut lääkäri Finley. Hän lähtee töihin pieneen Porcupinen kaupunkiin. (Niin joo… Finley on lintu, unohdimmeko mainita tämän?)

Dordogne

Toinen kaunis narratiivinen piirretty seikkailu. Tällä kertaa vain nostalgisella vivahteella. Dordognessa Rankassa päähenkilö mimi palaa alueelle, joka tuo hänen mieleensä lapsuuden. Samalla hän joutuu kuitenkin kohtaamaan omat päätöksensä aikuisena. 

Daydream: Forgotten Sorrow

Daydream: Forgotten Sorrow on 3D-pulmapeli, joka tarjoaa elokuvallisen kokemuksen. Kuin moderni Nintendo 64 ja PlayStation 2 peli. 

Cyberside Picnic

Oudolla pelitaiteella höystetty peli on rakkauskirje hukatuille tulevaisuuden peleille. Pelaaja on kiltti tekoälyllä toimiva kirjastonhoitaja, jonka tulee tutkia vaihtoehtoisen todellisuuden pelejä, joita myös pääsee itse testaamaan. 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment