Skip to content Skip to footer

3 viaplay parasta tv sarjaa

Elisa viihde viaplay on vuodesta 2020 lähtien Suomessa toiminut suoratoistopalvelu, jonka omistavat suomalainen Elisa Viihde ja ruotsalainen Viaplay Group. Elisa viihde viaplay on kuukausimaksullinen palvelu. Palvelusta voi katsoa kotimaisia ja pohjoismaisia elokuvia, televisiosarjoja ja lastenohjelmia. Viaplay päivittää valikoimaan säännöllisesti jolloin katsottavaa riittää runsaasti.

South Park

South Park on amerikkalainen animaatiosarja, jonka ovat luoneet Trey Parker ja Matt Stone ja kehittänyt Brian Graden Comedy Centralille. Sarja pyörii neljän pojan, Stan Marshin, Kyle Broflovskin, Eric Cartmanin ja Kenny McCormickin ympärillä ja heidän käytöksensä nimetyssä Coloradon kaupungissa ja sen ympäristössä. Elisa viihde viaplaysta löytyy sarjan 25. kausi.

Ivalo

Napapiiri on suomalais-saksalainen rikosdraama, joka sai ensi-iltansa suomalaisessa suoratoistopalvelussa Elisa Viihdessä jouluna 2018 ja myöhemmin Ylessä. Sarjan pääosissa nähdään Iina Kuustonen, Maximilian Brückner, Pihla Viitala, Clemens Schick ja Susanna Haavisto. Arctic Circle on Suomen Yellow Film & TV:n ja Saksan Bavaria Filmin ensimmäinen yhteistuotanto, jonka pariisilainen Lagardère Studios on hankkinut maailmanlaajuiseen levitykseen.

Mr. Bean

Mr. Bean on brittiläinen sitcom, jonka ovat luoneet Rowan Atkinson ja Richard Curtis, tuottanut Tiger Aspect ja jonka pääosassa on Atkinson. Sitcom koostuu 15 jaksosta, jotka ovat kirjoittaneet Atkinson yhdessä Curtisin ja Robin Driscollin kanssa; pilottia varten sen on käsikirjoittanut Ben Elton.

Sarja perustuu hahmoon, jonka Atkinson on alun perin kehittänyt opiskellessaan maisterintutkintoa Oxfordin yliopistossa. Sarja keskittyy Mr. Beaniin, jota Atkinson kuvailee “lapseksi aikuisen miehen ruumiissa”, kun hän ratkaisee erilaisia esitettyjä ongelmia. jokapäiväisten tehtävien vuoksi ja aiheuttaa usein häiriöitä prosessissa. Elisa viihde viaplaysta löytyy sarjan ensimmäinen kausi.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment