Skip to content Skip to footer

Äänikirjat englanniksi

Haluatko kuunnella äänikirjoja englanniksi? Sitten minulla on sinulle todella hyviä uutisia. Löydät englanninkielisiä äänikirjoja monista striimauspalveluista. Alapuolelle olen listannut ne kaikki.

Storytel

Storytelista löydät suuren valikoiman ääni- ja e-kirjoja englanniksi. Voit kuunnella muun muassa äänikirjoja, kuten Harry Potter, divergent, äänikirjoja mindfulnessista, Game of Thrones, Hunger Games ja New York Timesin bestsellerit.

Voit kokeilla Storytelia ilmaiseksi 14 päivää täysin ilman sitoumuksia. Saat käyttöösi kokonaista 30000 äänikirjaa ja e-kirjaa, joista suuri osa on englanninkielisiä äänikirjoja.

Nextory

Vaikka Nextoryssa on enimmäkseen ruotsin- ja suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja, löydät myös suuren valikoiman englanninkielisiä ääni- ja e-kirjoja täältä. Täältä voit myös kuunnella/lukea kirjoja, kuten Harry Potter, The Game of Thrones ja muut englanniksi.

Nextoryssa on erilaisia tilauksia riippuen tarpeistasi. Voit kuitenkin kokeilla niitä ilmaiseksi 14 päivän ajan. Saat siten 14 päivän pääsyn kaikkiin heidän monista ääni- ja e-kirjoistaan (sisältäen englanninkieliset kirjat).

Bookbeat

Bookbeat on myös striimauspalvelu, jossa suomenkielisten ääni- ja e-kirjojen lisäksi on myös vaikuttava kokoelma englanninkielisiä ääni- ja e-kirjoja. Täältä voit löytää englanninkielisiä kirjoja esimerkiksi Jojo Moyesilta, Stephen kingiltä ja monilta muilta.

Voit kokeilla Bookbeatia ilmaiseksi 14 päivää. Tähän ei sisälly sitoumuksia. Sinun ei siis tarvitse jatkaa tilaustasi kokeilujakson jälkeen.

Audiobooks

Audiobooks on kansainvälinen äänikirjojen striimauspalvelu, jossa saat käyttöösi yli 125000 äänikirjaa (jopa alhaisemmalla hinnalla kuin Storytelissa). Valikoimissa on kuitenkin vain äänikirjoja ja suurin osa niistä on englanninkielisiä.

Lisäksi Audiobooks on hieman erilainen kuin Storyel. Audiobooksin jäsenenä voit valita yhden äänikirjan joka kuukausi. Saat sen käyttöösi lopullisesti. Voit kokeilla Audiobooksia ilmaiseksi 40 päivää (saat siis ensimmäisen kirjan täysin ilmaiseksi).

Audible

Audible on kansainvälinen kirjapalvelu, jonka omistaaj jättiyhtiö Amazon. Audible toimii samalla tavalla kuin Audiobooks. Saat siis jäsenenä yhden kirjan joka kuukausi noin 8 eurolla. Samaan aikaan saat suuria alennuksia muista kirjoista, joita et löydä halvemmalla mistään muualta. Ensimmäisen kuukauden ajan Audible on ilmainen, ja saat ensimmäisen kirjan 100% ilmaiseksi.

Audiblessa on ainoastaan äänikirjoja, joskus joitakin jopa suomeksi, mutta useimmiten kirjat ovat englanninkielisiä. Jos siis haluat äänikirjoja vain englanniksi, Audible on todella hyvä vaihtoehto.

Nyt tiedät, mistä löydät äänikirjoja englanniksi. Jos olet kiinnostunut äänikirjoista muilla kielillä, voit löytää äänikirjoja saksaksi, ranskaksi ja espanjaksi yllä mainituista palveluista.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment