Skip to content Skip to footer

Axl Smith: Kiistelty Viihdetaiteilija

Axl Smith on suomalainen entinen televisiojuontaja ja viihdetaiteilija, joka tunnetaan paitsi saavutuksistaan viihdemaailmassa myös merkittävistä skandaaleistaan. Hänen uransa on ollut värikäs ja täynnä dramaattisia käänteitä, jotka ovat vaikuttaneet hänen henkilökohtaiseen ja ammatilliseen elämäänsä merkittävästi.

Varhainen Elämä ja Uran Alku

Axl Smith, syntymänimeltään Caro Axel Smith, syntyi 10. maaliskuuta 1984 Helsingissä suomalaisen äidin ja iranilaisen isän perheeseen. Hänen sukunimensä tulee amerikkalaiselta isäpuoleltaan, jonka äiti meni naimisiin Smithin ollessa nuori.

Smithin ura alkoi MTV Nordicilla vuonna 2004, ja hänestä tuli nopeasti suosittu juontaja. Hän toimi myös UNICEF hyvän tahdon lähettiläänä vuosina 2006–2016.

Juontajanura ja Muusikon Työt

Smith tunnetaan parhaiten juontajan roolistaan suomalaisissa viihdeohjelmissa. Hän juonsi muun muassa “So You Think You Can Dance Finland” -ohjelmaa vuonna 2010 sekä “The Voice of Finland” -ohjelmaa vuosina 2011–2016. Lisäksi hän toimi “The Voice Kids Finland” -ohjelman juontajana vuosina 2012–2014.

Muusikkona Smith julkaisi useita kappaleita ja albumeja. Hänen ensimmäinen albuminsa “People Come First” ilmestyi vuonna 2010, ja EP “80’s Babies” seurasi vuonna 2013. Hänen tunnetuin singlensä on “Get Louder”, joka julkaistiin vuonna 2012.

Skandaalit ja Oikeudenkäynnit

Axl Smithin ura koki merkittävän takaiskun vuonna 2016, kun hän joutui poliisitutkintaan salakatselusyytösten vuoksi. Smithin epäiltiin kuvanneen salaa useita kymmeniä naisia ilman heidän suostumustaan seksuaalisen kanssakäymisen aikana. Tämä paljastui, kun hän jakoi videoita ja kuvia WhatsApp-ryhmässä nimeltä “Haippirinki”.

Smith tuomittiin helmikuussa 2017 vuoden ja kahden kuukauden ehdolliseen vankeuteen 30 salakatselusta, neljästä kunnianloukkauksesta ja kahdesta yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä. Hänet määrättiin maksamaan uhreilleen yli 100 000 euroa korvauksia.

Elämä Tuomion Jälkeen

Tuomionsa jälkeen Smith muutti ulkomaille ja on asunut muun muassa Lontoossa ja Tukholmassa. Hän on jatkanut uraansa viihdealalla, mutta on tehnyt töitä uuden nimen, Cas Smithin, turvin. Vuonna 2022 hänet palkattiin ruotsalaiseen e-urheiluorganisaatioon Ninjas in Pyjamasiin vanhempana videotuottajana, mutta hänet erotettiin, kun hänen taustansa paljastui.

Yhteenveto

Axl Smithin tarina on esimerkki siitä, kuinka nopeasti menestys voi muuttua skandaaliksi. Hänen uransa viihdemaailmassa on ollut menestyksekäs, mutta samalla myös täynnä kiistoja ja oikeudenkäyntejä.

Nykyään Smith elää uuden henkilöllisyyden turvin ja jatkaa uraansa viihdealalla, mutta hänen menneisyytensä varjot seuraavat häntä edelleen.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment