Skip to content Skip to footer

Katso Beverly Hillsin täydelliset naiset ilmaiseksi ilman mainoksia

Jos olet hulluna Kyleen, Vanderpumpiin, Lisaan, Erikaan, Doritiin ja muihin Beverly Hilssin ”täydellisiin” naisiin, minulla on sinulle hyviä uutisia. Voit katsoa melkein kaikki jaksot ensimmäiseltä 8 tuotantokaudelta ilman mainoksia (ja jopa täysin ilmaiseksi ensimmäisen 30 päivän ajan). Anna kun näytän, kuinka se tehdään.

Katso Beverly Hillsin täydelliset naiset ilmaiseksi hayusta

5 eurolla kuussa voit katsoa kaikki jaksot Beverly Hillsin täydellisistä naisista  hayusta. Voit kuitenkin myös kokeilla palvelua ilmaiseksi 30 päivän ajan. Tähän ei sisälly sitoumuksia. Et siis ole velvoitettu jatkamaan tilaustasi 30 päivän kokeilujakson jälkeen.

Beverly Hillsin täydellisten naisten lisäksi voit katsoa muita täydelliset naiset –ohjelmia (esim. Atlantan täydelliset naiset, Miamin täydelliset naiset jne.), kuten myös monia muita ohjelmia (esim. Keeping Up With Kardashiansa ja monet muut).

Sinun kannattaa kuitenkin huomioida, ettei näissä ohjelmissa ole vielä tekstityksiä. Voit kuitenkin katsella niitä englanninkielisillä tekstityksillä.

Beverly Hillsin täydelliset naiset

Beverly Hillsin täydelliset naiset on amerikkalainen tosi-tv-sarja, jossa seurataan rikkaita Los Angelesissa, Kaliforniassa asuvia naisia.

Sarjassa seurataan esimerkiksi:

Kyle Richards: Kyle Richards on amerikkalainen näyttelijä, joka on näytellyt lapsena lukuisissa elokuvissa. Hän on ollut mukana Beverly Hillsin täydellisissä naisissa ensimmäiseltä tuotantokaudelta saakka. Hän on ollut naimisissa kahdesti ja asuu nykyään aviomiehensä ja lastensa kanssa Bel Airissa, Los Angelesissa.

Lisa Vanderpump: Lisa Vanderpump on britannialainen ravintolanomistaja, kirjailija ja näyttelijä. Kuten Kyle, myös hän on ollut mukana sarjassa ensimmäiseltä tuotantokaudelta saakka. Lisa asuu nykyään aviomiehensä ja kahden lapsensa kanssa Beverly Hillsissä.

Erika Girardi (tunnetaan myös nimellä Erika Jayne): Erika on amerikkalainen laulaja ja laulunkirjoittaja. Hänen saavutuksiaan on hittilaulu ”Roller Coaster, joka oli US Billboard Dance Club –listan ykkösenä. Vuodesta 1991 lähtien hän on ollut naimisissa Thomas Girardin kanssa.

Lisa Rinna: Lisa Rinna on amerikkalainen näyttelijä, joka on ollut sarjassa pysyvästi mukana kaudelta 5 alkaen (ja vierailijana kaudella 4). Vuodesta 1997 saakka hän on ollut naimisissa Harry Hamlinin kanssa, jonka kanssa hänellä on myös kaksi tytärtä.

Kim Richards: Kim on amerikkalainen lapsinäyttelijä, joka on kaiken muun lisäksi myös sarjaan osallistuvan Kyle Richardsin sisko. Kim Richards oli pysyvästi mukana kausilla 1-5 ja vierailijana kaudella 6. Hän on ollut naimisissa muutaman kerran ja hänellä on lapsia aiempien aviomiestensä kanssa.

Kokeile ilmaiseksi 30 päivää ja katso kaikki jaksot nyt. Muista, ettet sido itseäsi mihinkään kokeilujaksolla. Jos siis päätät, ettei hayu olekaan sinua varten, voit aina lopettaa tilauksesi.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment