Skip to content Skip to footer

Mark Gurman: Applen iPhone 14 -puhelimessa Tulee Olemaan Reiällinen Näyttö

Raporttien mukaan Apple aikoo julkaista iPhone 14 -sarjan puhelimet mallina, jonka näytössä on reikä. Tämä uutinen ei ole uusi, mutta nyt taas yksi sisäpiiriläinen on alkanut epäillä huhun paikkaansa pitävyyttä. Bloombergin editori Mark Gurman, jonka erikoisalaa Apple-tuotteet ovat, paljasti Power On -podcastissa, että hän uskoo Applen hylkäävän tämän suunnitelman ainakin osalle vuoden 2022 tuotteista.

Uusi vuosi tuo tullessaan MacBook Air -tietokoneen uuden designin M2-sirulla ja langattoman latauksen 2022 iPad Pro -tableteille.

Kun/jos iPhone 14 -sarjan puhelimissa on näytössä reikä, FaceID löytyy näytön alta. Apple on tehnyt töitä teknologian parissa jo jonkin aikaa ja ominaisuus otetaan käyttöön luultavasti julkaisun yhteydessä syksyllä.

Gurman väitti, että uusi M2-siru on marginaalisesti nopeampi kuin M1. Siinä on luultavasti kahdeksanytiminen CPU ja yhdeksän- tai kymmenenytiminen GPU, joka on päivitys entiseen Air-koneen kahdeksanytimiseen GPU-malliin. Uusi sisäisesti kehitetty siru tulee olemaan myös osa Mac Pro -koneita ja AR/VR-laseja, jotka luultavasti julkaistaan kesällä WWDC:ssä.

Lista odotetuista tuotteista sisältää myös iPhone SE -puhelimen 5G:llä ja Apple Watch -älykellon uuden version.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment