Skip to content Skip to footer

Michelle Obama – Minun tarinani ilmaisena e- ja äänikirjana

Suomessa on luultavasti monia, jotka näkevät Michelle Obaman ainoastaan Barack Obaman, entisen Yhdysvaltain presidentin, vaimona, eivätkä tiedä hänestä paljoakaan muuta. Jos olet yksi näistä ihmisistä, sinun kannattaa lukea tämä kirja, sillä Michelle Obama on todellakin paljon muutakin kuin Barack Obaman vaimo, ja luettuasi tämän kirjan ajattelet luultavasti näin:

”Eikö Barack Obama olekin se, joka on naimisissa karismaattisen ja inspiroivan Michelle Obaman kanssa?”

Tämä on tietenkin pientä liioittelua viestin läpi viemiseksi, mutta kirja on kuitenkin hyvä, ja se antaa sinulle kokonaiskuvan Michelle Obamasta. Voit lukea tai kuunnella sen äänikirjana ilmaiseksi Storytelista.

Michelle Obaman tarina

Michelle Obamasta on kirjoitettu monta kirjaa, mutta tämä on ensimmäinen, jonka hän on kirjoittanut itse, ja jossa hän kertoo koko tarinansa omin sanoinsa.

Se ei ole ainoastaan tarina hänestä, vaan kirja, jossa on paljon ajatuksia ja näkemyksiä maailmasta ja tavastamme elää siinä. Kirja kertoo naisesta ja hänen saavutuksistaan, joita on paljon, ja siitä, kuinka hän on pystynyt saavuttamaan niin suuren menestyksen. Myös huumori, terävä mieli ja empatia kulkevat mukana koko kirjan ajan.

Näin arvostelijat sanovat

Alapuolelta voit lukea kommentteja, joita Amerikan suurimmat sanomalehdet ja uutismediat ovat antaneet kirjasta:

 ‘Täydellinen koukuttaja, täynnä läheisyyttä ja pohdintoja”

Evening Standard

‘Muistelmien hiottu tmantti’

New York Times

‘Antoisa, viihdyttävä ja rehellinen muistelmateos. Obaman vierellä on hauska istua, kun hän kertoo elämäntarinansa… se on kirjoitettu kauniisti kuin mikä tahansa kaunokirja’

Leukani loksahtivat rintaani jokaisen kappaleen lopussa… tämä ei ole Obama, jonka luulun tuntevani. Hän on paljon enemmän.’

Independent

‘Inspiroiva muistelmateos, joka on totta’

Daily Telegraph

Jos haluat lukea kirjan, voit tehdä niin kuten mainittiin, Storytelissa ilmaisena ääni- ja e-kirjana. Lukiessasi kirjaa olet tervetullut jakamaan ajatuksesi siitä alla olevassa kommenttikentässä.

Hei. Nimeni on Jonathan Lindahl ja olen suuri suoratoistopalvelufani. Voin kuluttaa illan erityisesti erilaisten sarjojen parissa. Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita kommenttisi alas tai lähetä minulle sähköpostia. Vastaan niin nopeasti kuin mahdollista 🙂

Show CommentsClose Comments

Leave a comment