Skip to content Skip to footer

Opi ranskaa äänikirjasta – Ilmainen kielikurssi äänikirjana

Suurin osa meistä haaveilee puhuvansa ihania etelävaltioiden kieliä, kuten espanjaa, italiaa ja ranskaa. Mutta koska usein ajattelemme sen olevan pitkäkestoista ja vaikeaa, annamme nopeasti periksi.

Jos olet löytänyt itsesi ajattelemasta näin, minulla on sinulle hyviä uutisia! Ei nimittäin ole vaikeaa eikä aikaa vievää oppia uutta kieltä, kuten ranskaa, tänään. Voit yksinkertaisesti ja ilmaiseksi päästä alkuun ranskan opinnoissasi Storytelin äänikirjan avulla. Storytella on suuri valikoima äänikirjakursseja, joiden avulla voit opiskella ranskaa aloittelijasta sujuvaksi.

Täältä olen löytänyt 3 parasta ranskan kielikurssia äänikirjana, ja voit kokeilla niitä ilmaiseksi.

Opi ranskaa – Peruskurssi

Jos olet se tyyppi, joka on aina halunnut oppia ranskan ihanaa kieltä, on tämä peruskurssi paras tapa aloittaa. Opit perusasioita ja sanastoa, kuten luvut, aika, värit, päivät, kuukaudet ynnä muuta sekä yksinkertaisia fraaseja, jotka ovat hyödyllisiä matkustellessa.

Kurssilla opit 422 fraasia ja yli 3000 sanaa vain yhteensä 3 tunnissa. Opit konseptilla kuuntele – toista – opi, ja siksi äänikirjakurssi sopiikin kuunneltavaksi autossa, lenkillä tai aina silloin, kun tarvitset hieman ajankulua.

Opi ranskaa – Jatkokurssi

Jos tunnet olevasi valmis seuraavalle tasolle tai jos olet jo käynyt ensimmäisen kurssin, on aika jatkokurssille. Tällä kurssilla opit taas lisää sanoja, fraaseja ja kehityt paremmaksi ranskan puheessasi.

Opit sanoja useista eri aiheista, kuten liike-elämästä, ruoanlaitosta, arjen elämästä, työn hakemisesta ynnä muuta. Kurssin päätyttyä ranskan kielitaitosi on lisääntynyt 468 uudella fraasilla ja yli 3800 uudella sanalla.

Opi ranskaa – Edistyneille

Kun tunnet olevasi valmis oppimaan taitoja ylläpitämää pidempää keskustelua ja puhumaan kieliopillisesti oikein, on aika aloittaa ranskan kurssi edistyneille. Tällä kurssilla parannat ranskan kielitaitoasi uudella 456 fraasilla ja yli 4500 sanalla.

Tärkeintä, mitä tältä kurssilta saat, on uusia keskustelunaiheita, joista pystyt keskustelemaan ja esittämään kysymyksiä ranskaksi. Myös taitosi puhua kieliopillisesti oikein kehittyvät ja sitä myöten tulet helpommin ymmärretyksi, kun puhut ranskaa.

Kun olet käynyt nämä 3 ranskan kurssia, tulet pärjäämään matkoillasi Pariisi leveysasteille ilman huolen häivää. Onnea matkaan!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment