Skip to content Skip to footer

Tulen ja jään laulu äänikirjat ilmaiseksi

Tulen ja jään laulu ‑sarja on vuosikymmenen suurin televisiosarja- ja kirjakäsite. Tämä seikkailu on kaikkien huulilla: kaikki lukevat sarjan kirjoja ja seuraavat HBOn huippumenestykseksi noussutta sarjaa. Jos et itse vielä ole lukenut tai kuunnellut kirjoja, ei hätää, sillä vielä ehdit mukaan. Kirjojen kuunteleminen on hauskaa, vaikka olisit jo nähnyt sarjan televisiossa.

Tulen ja jään laulu ‑kirjat ilmestymisjärjestyksessä

Sarjaan kuuluu kaikkiaan viisi kirjaa. Ne kannattaa kuunnella alla olevassa järjestyksessä. Luettelossa kerrotaan myös, mitä kussakin kirjassa tapahtuu ja miten voit kuunnella ne ilmaiseksi.

Löydät kaikki Tulen ja jään laulu ‑kirjat äänikirjoina Storytelistä, jota voit kokeilla 14 päivää täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Ensimmäinen osa: Valtaistuinpeli

Kirjan englanninkielinen nimi on A Game of Thrones, ja se toimii johdatuksena Game of Thrones ‑maailmaan. Ensimmäisessä kirjassa tutustutaan valtaosaan hahmoista, jotka muokkaavat sarjan loppuosan tarinaa. Sarjan punaisena lankana on ikiaikainen taistelu valtaistuimesta.

Toinen osa: Kuninkaiden koitos

Kirjan englanninkielinen nimi on ”A Clash of Kings”, ja se kertoo Seitsemän kuningaskunnan kuninkaiden valtataistelusta. Stark ja Baratheon taistelevat toisiaan vastaan, sillä molemmat havittelevat Seitsemän kuningaskunnan kuninkaan valtaistuinta. Kuninkaiden välinen taistelu johtaa hirvittäviin seurauksiin.

Kolmas osa: Miekkamyrsky

Kirjan englanninkielinen nimi on ”A Storm of Swords”, ja siinä kuningaskunta ajautuu erilleen usean kuninkaan alaisuuteen, joista kukin mielii valtaistuimelle. Valta on nyt Lannisterilla, joka istuu toistaiseksi valtaistuimella, mutta eräällä toisella on eri näkemys valtaistuimen oikeutetusta hallitsijasta. Sillä välin Muurin toisella puolella uhka kasvaa yhä suuremmaksi.

Neljäs osa: Korppien kestit

Kirjan englanninkielinen nimi on ”A Feast of Crows”, ja siinä valtaistuinpelissä on yhtäkkiä saavutettu aselepo. Valtaistuinpelin vahvin osapuoli on kuollut, ja muut valtaistuinta havittelevat ovat joko liian heikkoja tai liian kaukana tehdäkseen asialle mitään. Taustalla kehitellään kuitenkin uusia juonia, ja pohjoisen uhka kasvaa kasvamistaan, joten uudet taistelut odottavat jo nurkan takana.

Viides osa: Lohikäärmetanssi

Kirjan englanninkielinen nimi on ”A Dance with Dragons”, ja se tuo päätökseen Tulen ja jään laulun. Danaerysin lohikäärmeet kukoistavat, ja hän kasvattaa valtaansa yhä merkittävämmäksi. Cersei on sillä välin jumissa vankina Kuninkaansatamassa. Seitsemän kuningaskunnan tulevaisuus on hämärän peitossa, sillä pian valtaistuinta vaativat itselleen useat muutkin.

 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment