Skip to content Skip to footer

Näin katselet Viaplaytä ulkomailla

Viaplay on Pohjoismaiden suosituin striimauspalvelu, koska se tarjoaa valtavan valikoiman elokuvia, sarjoja, TV-ohjelmia ja urheilua yhdessä paketissa. Valitettavasti Viaplay-katseluoikeutta ei kuitenkaan voi ottaa mukaan ulkomaille eli katsoja voi hyötyä Viaplayn upeasta tarjonnasta vain kotimaassaan.

Onneksi ongelmaan on ratkaisu, josta kerrotaan lisää tässä artikkelissa. Seuraavaksi kattava opas Viaplayn katsomiseen ulkomailla.

Mitä tarvitaan Viaplayn katseluun ulkomailla?

Jotta Viaplaytä voi katsella ulkomailla, tarvitaan vain nämä neljä asiaa:

  1. Internetyhteys – Sinulla pitää olla internetyhteys käytössäsi myös ollessasi ulkomailla. Useimmilla meistä matkapuhelinliittymään kuuluu mobiilinettiyhteys. ja muussa tapauksessa voit käyttää myös esimerkiksi kahvilan tai ravintolan ilmaista Wi-Fi-yhteyttä.
  2. Laite – Tarvitset laitteen, josta voit katsella Viaplaytä. Pakkaa mukaan matkalle tietokone, tabletti tai älypuhelin.
  3. Viaplay-sopimus – Myös Viaplay-sopimuksen tulee olla voimassa, jotta palvelun käyttö on ylipäätään mahdollista. Kannattaa muistaa, että Viaplaytä voi kokeilla ilmaiseksi 14 päivän ajan.
  4. Suomalainen IP-osoite – Lopuksi tarvitset vielä suomalaisen IP-osoitteen, joka useimmiten puuttuu. Tässä artikkelissa opastetaan, kuinka saat suomalaisen IP-osoitteen käyttöösi.

Kun olet huolehtinut listan kolmesta ensimmäisestä asiasta (tässä artikkelissa oletetaan, että osaat hankkia ne itse), voit siirtyä lukemaan seuraavaa osiota, jossa kerrotaan, kuinka saat käyttöösi suomalaisen IP-osoitteen ja voit katsella Viaplaytä myös ulkomailla.

Jos et ole varma, kuinka saat internetyhteyden käyttöön ulkomailla, mitä laitteita voit käyttää striimaukseen tai miten hankit Viaplay-sopimuksen, voit esittää kysymyksiä sivun alaosassa olevassa kommenttiosiossa.

Suomalainen IP-osoite ulkomailla ja VPN-palvelu HMA!

Kuinka siis saa käyttöön suomalaisen IP-osoitteen ulkomailla ollessa? Tämä onnistuu niin kutsutun VPN-palvelun avulla, joka mahdollistaa IP-osoitteen muuttamisen suomalaiseksi, vaikka olisitkin todellisuudessa ulkomailla. VPN on lyhenne termistä Virtual Private Network eli virtuaalinen yksityisverkko.

Tarjolla on suuri määrä hyviä VPN-palveluita. Tässä artikkelissa suositellaan kuitenkin käytettäväksi sivustoa Hidemyass.com, jonka useat sivustot ovat valinneet parhaaksi VPN-palveluksi maailmassa. Siitä syystä tässä artikkelissa keskitytään Hidemyass.com-sivuston tarjoamaan VPN:ään.

Ohje: Näin katsot Viaplaytä ulkomailla

Tässä ohjeessa kerrotaan vaihe vaiheelta, kuinka saat suomalaisen IP-osoitteen ja voit nauttia Viaplayn tarjonnasta ulkomailla. Ohje sisältää kolme helppoa vaihetta:

  1. Tee käyttäjätili sivustolle Hidemyass.com (tai muulle valitsemallesi VPN-sivustolle)
  2. Asenna HMA! (Hidemyass.com) laitteellesi
  3. Muuta laitteesi IP-osoite suomalaiseksi HMA!:n avulla

Huom.! Ohjeen sisältämät kuvat Hidemyass.com-palvelusta ja Viaplaystä sekä niiden hinnoista eivät välttämättä vastaa kyseisten palveluiden sivustoja.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment